עזרה עזרה דחופה בפרימייר

• הוסף לסימניות
אני לא עורכת סרטים במקצועי ואני צריכה לערוך סרטון לא מאד מקצועי למסיבה בגן- לחבר כל מיני הסרטות ותמונות עם שירים.
התחלתי בפרימייר אבל הוא מגדיל וחותך לי את כל ההסרטות.
מי יכולה להושיע אותי ולעזור לי לפתוח פרויקט בהתאם לגודל שאני צריכה?
אשמח לקבל תשובות כאן בהקדם
תודה!!!!!!!!1

• הוסף לסימניות
תגררי את אחד ההסרטות לNEW ITEM-אייקון של ריבוע עם קיפול בצד, בתחתית חלון הפרויקט,
הוא יפתח לך בגודל של ההסרטה,
אם יש לך כמה סוגי גדלים, אחרי שאת מורידה אותך לסיקוונס, לחיצה ימנית על הוידאו/תמונה -SCALE TO FRAME SIZE
מקווה שהבנת, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!!!!!
אין לך מושג איך עזרת לי

• הוסף לסימניות
אני צריכה עוד קצת עזרה...
אני רוצה להכניס לופ והוא מביא לי אותו בשחור לבן.
איך אני יכולה לשנות את זה (הלופ במקור צבעוני)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איזה חלק במסך אז העליתי את כולו
הלופ נמצא בחלון הפרויקט
תודה

קבצים מצורפים

• צילום מסך פרימייר.PNG
    צילום מסך פרימייר.PNG
    KB 214.2 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
כן, זה באג שקורה גם לי מידי פעם! אשמח לתשובת מקצוענים דכאן...

• הוסף לסימניות
אני לא ממש יודעת,
אבל אולי תנסי לשנות את הקידומת בפורמט פקטורי למשהו אחר- jpg או mp4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה