עזרה דחופה בפרימיר

• הוסף לסימניות
איך סוגרים סרטון בפרימייר באיכות הכי טוב שאפשר כדי שיוקרן על מקרן???
זה דחוף לי ממש!
תודה!

• הוסף לסימניות
אם בוחרים את האפשרות match to source הוא נותן את הקובץ לפי ההגקרות המקוריות ובאיכות זהה
וגם מהר

• הוסף לסימניות
אבל אם הסרט בנוי מכמה סרטונים שכל אחד מהם באיכות אחרת?

• הוסף לסימניות
מה להגדיק בSEQUENCE?
מתנצלת אני לא מאוד מבינה בתחום פשוט שנים שלא נגעתי בתוכנה והשנה התחלתי שוב אז אני קצת מסתבכת..

• הוסף לסימניות
אמרת שחיברת כמה סרטים בתוך פרמייר, השאלה איזה הגדרות עשית עבור הבSEQUENCE, זה המכנה המשותף, ולפי זה הוא יוציא אם תסמני math to source. בכל מקרה מה מופיע לך כשאת מוציאה לEXPORT ההגדרות בSOURCE?

• הוסף לסימניות
לזה את מתכוונת?
480/320 (1.0940) 25 fps
lower
4800 HZ
STEREO

• הוסף לסימניות
כנראה, זה איכות נמוכה, אם המקור לא איכותי לא תוכלי ממש לשפר. אבל match to source הוא עדיין אופציה טובה ומהירה. וגם באיכות ראיתי עבודות על מקרן.

• הוסף לסימניות
יש לי אפשרות לשפר משו?
בסוף הסרט יש סרטון שהאיכות שלו כן יחסית טובה וזה הכי חשוב לי מה אני יעשה כדי שהוא לא יתפקסל?

• הוסף לסימניות
את יכולה ליצור sequence חדש עם ההגדרות של הסרטון הטוב ולהדביק עליו גם את הקטעים האחרים - זה מצריך קצת התאמה אבל בהחלט שווה את המאמץ

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה?
(פשוט עכשיו רנדרתי את הסרט וראיתי את המקור הוא נראה הרבה יותר טוב מאחרי העריכה אני חיבצ שהאיכות לא תרד מהאחרון)

• הוסף לסימניות
בפרוייקט צרי sequence חדש, לא משנה מה ההגדרות, שימי עליו את הקליפ הטוב, ברגע זה פרימייר יישאל אותך אם לשנות את הגדרות הsequence לפי הגדרות הקליפ, תגידי לו כן. אח"כ תדביקי את שאר הקטעים - ייתכן וצריך לעשות להם התאמה של scale to frame size ובסוף את מייצאת לפי הגדרות המקור.

• הוסף לסימניות
אוהאו ממש תודה את מאוד עוזרת לי
רק למה הפרימיר לא שואל אותי דבר כזה?

• הוסף לסימניות
ייתכן וזה לא נתמך, אז צריך להגדיר ידנית. את יודעת מה םההגדרות של הקליפ הטוב שיש לך?

• הוסף לסימניות
1920/1080 וכשאני מגדריה את זה בפרימיר ומביאת לתוכו את הסרטון הוא נראה קטן הרבה יותר איך יכול להיות?

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה בפרימייר!!!!!!!!!

מה עושים???
גמרתי לערוך סרט בפרימייר
והמצגת קטועה- ז"א לא עובדת חלק אלא נתקעת לשניה וממשיכה כך עד הסוף
עשיתי כבר כמה פעמים רינדור והצבעים בפס הם צהוב וירוק ויותר הוא לא מסכים לרנדר שוב.
מה לעשות כדי שהסרט יעבוד חלק וירוץ טוב עד הסוף?????????
אשמח מאודדדד אם משהו יוכל לענות לי על כך מהר !!
זה דחוףףף!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
מתי היא נתקעת?
בתוך הפרמייר
או גם בייצוא?
אם בתוך הפרמייר- זה תופעה מוכרת,
תנסי לסגור- ותראי אם גם בתור סרט זה נתקע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה