כללי עזרה דחופה בפתיחת קובף PDF כשאין את הפונטים !!

• הוסף לסימניות
בס"ד

אשמח לעזרה מהמומחים:

יש לי קובץ PDF סגור ואין לי את הפונטים שלו וכשאני עושה PLACE לאילוסטריטור ואז EMBED הוא מעוות לי את זה כי אין לי את הפונטים...

יש דרך כלשהי להגיד לו שישאיר את זה כמו שזה... כאילו לעשות CREATE OUTLINE רטואקטיבי???

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני יודעת שזה לא חוקי להטריד, אבל אולי בכל אופן.... דחוף ממש...

• הוסף לסימניות
תנסי לפתוח באמצעות אילוסטרייטור
לא place
ואז לנסות לפרק את המסיכות לרכיבים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וורובל;n5021810:
תנסי לפתוח באמצעות אילוסטרייטור
לא place
ואז לנסות לפרק את המסיכות לרכיבים...
זה יעזור רק אם אם תפתחי את זה בגירסה יותר ישנה ממה שעשו את זה, [פתיחה באמצעות אילוס] זה יעשה את CREATE OUTLINE רטואקטיבי

• הוסף לסימניות
בס"ד עדין לא הסתדרתי\ אשמח לפרוט מה הכוונה בזה? ואז לנסות לפרק את המסיכות לרכיבים... ואין לי גרסה ישנה, מישהו יכול/ה לעזור לי עם זה? (מישהי/ו שיש לו גרסה ישנה...) ואז לשלוח לי את זה CREATE OUTLINE

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה