עזרה דחופה בפתיחת קובץ בפרמייר

• הוסף לסימניות
הסרטתי אירוע וערכתי בפרמייר תוך כדי העבודה המחשב התקלקל והתקינו לי את כל התוכנות מחדש
עכשיו הקובץ שעבדתי עליו לא נפתח, ומופיעה לי הודעה מה אני יכולה לעשות?

חוץ מזה הסרט מוכן לגמרי ואני רק צריכה לסגור אותו ולא הצלחתי לסגור הוא עבד מלא שעות ולא הצליח לסגור לקובץ סגור
פעם אחת המחשב גם נכבה באמצע העבודה

אני חייבת דחוף לסיים את זה ואני צריכה את עזרתכם בבקשה,

תודה

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    1.PNG
    KB 6 · צפיות: 21
  • 1.PNG
    1.PNG
    KB 6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אולי יש מישהי ממודיעין עילית שיכולה לעזור לי בתשלום? זה דחוף לי מאוד

• הוסף לסימניות
אני ממודיעין עילית,
אשמח לנסות לעזור לך...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני יכולה לעזור, תנסי במוצ"ש,
תשלחי באישי ואשלח לך מספר טלפון ליצירת קשר.

• הוסף לסימניות
התוכנה שהתקינו לך מחדש, היא כנראה בגרסה ישנה יותר ממה שהיה לך קודם, ולכן זה לא נפתח.
אני ממודיעין עילית אם לא הסתדרת אשמח לעזור. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבגלל שהתוכנה הקודמת שלך הייתה CS6/5 או אפילו 4 היא לא מוכנה להפתח בCC - שהיא יותר מתקדמת.
כדי להצליח לשמור.. תצטרכי לקחת את כל חומרי הגלם שלך עם הקובץ עצמו-של פרימייר, ולעבוד במחשב שהפרימייר הוא CS.
אל תשכחי כשאת פותחת את הקובץ לאתר ולעדכן את מיקום חומרי הגלם האבודים... אחרת יהיה לך במקום הקבצים רקע צהוב או אדום שכתוב שגיאה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה