כללי עזרה דחופה בקורל דרו

• הוסף לסימניות
קורה לי לעיתים שהקורל נתקע ונותן איזה הודעת שגיאה שצירפתי ואני לא מצליח להשתחרר ממנה אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין אודה לו מאוד

תודה מראש
ללה (בן)

צפה בקובץ המצורף 49150

קבצים מצורפים

• תקלה.jpg
    KB 222.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
שם התקלה מוכר וידוע לזקני החסידות:
"קורל 9".

מבלי להיכנס להסברים היסטוריים, או לעלות נשכחות מהימים בהם פריהנד וקורל נלחמו בציפורניים, הכלל המהיר אומר כך: גירסאות תוכנה של הקורל הנושאות מס' לא זוגי, היינו: 11,9,7,5, וגו' - סכנת (קבצי) נפשות. להתרחק ומהר.

ואם את לא מאמינה, עשי סקר כמה מידידינו מחזיקים עדיין את גירסה 8 הקשישה והיציבה (יחסית) מותקנת על מחשבם..

בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא נכון.
אני על קורל 9, ומאוד מאוד מרוצה.
קורל 12 היה סתם כבד ואיטי.
X3 היה סתם עוד גירסה, ו-X4 משודרגת ומהירה בהרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;327322:
שם התקלה מוכר וידוע לזקני החסידות:
"קורל 9".

מבלי להיכנס להסברים היסטוריים, או לעלות נשכחות מהימים בהם פריהנד וקורל נלחמו בציפורניים, הכלל המהיר אומר כך: גירסאות תוכנה של הקורל הנושאות מס' לא זוגי, היינו: 11,9,7,5, וגו' - סכנת (קבצי) נפשות. להתרחק ומהר.

ואם את לא מאמינה, עשי סקר כמה מידידינו מחזיקים עדיין את גירסה 8 הקשישה והיציבה (יחסית) מותקנת על מחשבם..

בשורות טובות.

אכן כשהיה לי 9 הייתי סובל רבות מכך ואולי גם ב11 אך כיום ב13 לא זכור לי כזה דבר ???

• הוסף לסימניות
RCpro איפה אתה? לא רואים אותך... לא שומעים אותך... מה איתך?
תקפוץ לעיתים יותר תכופות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;327324:
ממש ממש לא נכון.
אני על קורל 9, ומאוד מאוד מרוצה.
קורל 12 היה סתם כבד ואיטי.
X3 היה סתם עוד גירסה, ו-X4 משודרגת ומהירה בהרבה.

זה תלוי מה אתה עושה על קורל 9.
את ה-12 מודה של יצא לי להכיר אישית. כנ"ל לגבי X3.
וה- X4 ההא! אתה מודה?!.. זה כבר טוב. אז לפחות חלק מהתאוריה נכונה..
;)

נכתב ע"י חזון;327326:
אכן כשהיה לי 9 הייתי סובל רבות מכך ואולי גם ב11 אך כיום ב13 לא זכור לי כזה דבר ???

וה- 9? ההא! אתה מודה?!.. זה כבר טוב. אז לפחות חלק מהתאוריה נכונה.
בקיצור, אני מסודר לפחות אם חלק מהעניין...
:D

• הוסף לסימניות
שייע,
זה זמן לד"שים?!?!?!...
תעזור פה משהו.. תקיפת קשיש!..

יידן, הושיעו!...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;327332:
שייע,
זה זמן לד"שים?!?!?!...
תעזור פה משהו.. תקיפת קשיש!..

יידן, הושיעו!...

צטער, קצרה ידי, קורל זה לא התחום שלי בכלל.
אני פריק של אדובי.

עכ"פ זה נשמע טוב, הכלל הזה עם הזוגי וכו'.. אני קונה ;)

• הוסף לסימניות
היתה לי הרגשה שממך לא תבוא הישועה..
נתל'ה? אתה פה?..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;327340:
עכ"פ זה נשמע טוב, הכלל הזה עם הזוגי וכו'.. אני קונה ;)

זה נכון באקרובט, רק הפוך. הזוגי דפוק.

• הוסף לסימניות
לא להאמין!!

:eek: דיון כ"כ סוער בנושא הקורל דרו לא היה בפורום מאז תקופת המנדט...:eek:

• הוסף לסימניות
לי יש קורל דרו 13 X3
ומאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
אני גם לא עברתי לגרסאות החדשות אלא נשארתי עם גרסה 8 שיחסית לא עושה בעיות.
דרך אגב, היתרון של הקורל לפי דעתי היה שמס' שניות לפני ההודעה הזו נראה שהקורל מתחיל להתקע (האייקון למעלה מתחלף וכו') ובפרק הזמן הזה אפשר ללחוץ במהירות על "שמור" (האיור של הדיסקט) והקובץ נשמר.
אח"כ צריך לצאת מהקורל ולהיכנס שוב והכל בסדר.
אצלי זה עבד, והייתי מברכת על כך את הקורל כי הפריהנד לדוגמא היה נסגר בלי התראה מוקדמת ובלי יכולת לשמור.
אם זה יעבוד גם אצלכם - והיה זה שכרי...
(אבל איזה מעצבן זה עכשיו לחכות עד שהקורל יחליט להיתקע שוב כדי לראות אם זה עובד, הא?! :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;327376:
אבל איזה מעצבן זה עכשיו לחכות עד שהקורל יחליט להיתקע שוב כדי לראות אם זה עובד, הא?!
זה דפקא נשמע מעולה, כי אם תצפו (לא קשור אלי..) זה לעולם לא יקרה...
ע"ע חוק מרפי ימ"ש... :mad::)

• הוסף לסימניות
הרשל'ה, מזמן התייאשתי לעזור לאנשים שמתעקשים להישאר עם הקורל 9.

• הוסף לסימניות
בתור משתמשת לשעבר בגרסאות השונות של קורל, אני יכולה להמליץ לך לשים לב, ולמצוא מכנה משותף לכל התקיעות, בדקי איזו פעולה גורמת לקורל להתקע. וכך תדעי תמיד שלפני פעולה זו את לא לוקחת סיכון ועושה דבר ראשון שמור.
למשל: מעבר מעברית לאנגלית באמצע טקסט תוקע את הקורל הרבה פעמים
או אם כתבת בעברית כשמצב caps lock דלוק את בסכנה (לי זה היה קורא תמיד כשרציתי לנקד ואח"כ המשכתי לכתוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;327390:
הרשל'ה, מזמן התייאשתי לעזור לאנשים שמתעקשים להישאר עם הקורל 9.

טוב, להישאר עם קורל 9 זה סוג של בעיה שאפילו הרפואה המודרנית לא טרחה למצוא לה הגדרה.

• הוסף לסימניות
ריקי - זו לא בעיה של הקורל כמו שזו בעיה של פונט פגום שנבחר לעבודה.
מניסיון ארוך שנים.

• הוסף לסימניות
אוהב ישראל, מה לעשות ואני לא מסכימה אם דעתך, זה היה קורה גם קורה בכל סוגי הפונטים.
בכל מקרה המלצתי היתה לשים לב מה המשותף לכל התקלות, וזו היתה רק דוגמא
ולגבי נסיון השנים התחלתי לעבוד עוד עם קורל 3 (לא 3X)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה