עזרה עזרה דחופה ברעיון מבריקק

• הוסף לסימניות
הבו לי רעיונות פליז אני צריכה לעשות database על נותני שירות ומקבלי שירות כך שזה ילווה אותי הנתונים בפרויקט כמה חודשים אז בא לי משהו שאני יתחבר אליו אם אפשר להציע רעיונות מענינים יותר מפאנית ולקוחה... :)..
אולי משהו שקשור גם למלחמה..

• הוסף לסימניות
הבו לי רעיונות פליז אני צריכה לעשות database על נותני שירות ומקבלי שירות כך שזה ילווה אותי הנתונים בפרויקט כמה חודשים אז בא לי משהו שאני יתחבר אליו אם אפשר להציע רעיונות מענינים יותר מפאנית ולקוחה... :)..
אולי משהו שקשור גם למלחמה..
ארגון איסוף תרומות למפונים חיילים וכו'
טבלאות של:
רכזים.
נציגים.
ערים/ אזורים.
מצרכים.

בית ספר.
טבלאות:
מורות.
תלמידות.
כיתות.
מקצועות.

• הוסף לסימניות
היי דבר ראשון תודה רבה דבר שני יש מצב את עוזרת לי כי הסתבכתי שניה עם הקשרים יש לי את הטבלאות הנל:
טבלת מתנדבים
טבלת חיילים
בסיסים
כתובות
סוג התנדבות
טבלאות של רבים לרבים :
סוג התנדבות לבסיסים
מתנדבים לסוג התנדבות

עכשו אני לא מבינה איך אני יחבר בין בסיס שמבקש סוג התנדבות למישהו שמוכן לתת את סוג ההתנדבות הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה