עזרה עזרה דחופה בשחזור קובץ פוטושופ.

• הוסף לסימניות
עבדתי על קובץ כלשהו בפוטושופ,
ולא שמרתי את הפעולות האחרונות, קרה קצר המחשב נכבה וכעת כשהדלקתי התוכנה הייתה סגורה,
ולא נתנה אפשרות שחזור, אלא רק את הקובץ המקורי שהוא כמה צעדים אחורה.

השאלה שלי אם יש דרך כלשהי כן לשחזר את זה?
ממש לא בא לי עכשיו לחזור על העבודה הזו שוב- מדובר בקובץ יחסית מורכב.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עבדתי על קובץ כלשהו בפוטושופ,
ולא שמרתי את הפעולות האחרונות, קרה קצר המחשב נכבה וכעת כשהדלקתי התוכנה הייתה סגורה,
ולא נתנה אפשרות שחזור, אלא רק את הקובץ המקורי שהוא כמה צעדים אחורה.

השאלה שלי אם יש דרך כלשהי כן לשחזר את זה?
ממש לא בא לי עכשיו לחזור על העבודה הזו שוב- מדובר בקובץ יחסית מורכב.

תודה רבה!

באיזה גרסה את עובדת ?

בגרסאות מתקדמות פוטשופ מקפיץ לבד את הגרסה האחרונה שלו.
בגרסאות ישנות יותר, תבדקי בתוך הגדרות התוכנה האם שמירה אוטמטית פועלת, וכל כמה זמן זה קורה.
חושבת שברירת מחדל זה 20 דקות.
אם הפעולה בוצעה בתוך זמן שמירה אוטמטית - יש על מה לדבר.... אם לא - אז לכאורה לא שמר.

• הוסף לסימניות
באיזה גרסה את עובדת ?

בגרסאות מתקדמות פוטשופ מקפיץ לבד את הגרסה האחרונה שלו.
בגרסאות ישנות יותר, תבדקי בתוך הגדרות התוכנה האם שמירה אוטמטית פועלת, וכל כמה זמן זה קורה.
אם הפעולה בוצעה בתוך זמן שמירה אוטמטית - יש על מה לדבר.... אם לא - אז לכאורה לא שמר.
נכון,
תמיד כשקרה לי משהו כזה הוא נתן לי אפשרות לשחזר ופתח אוטומטית את הפרויקט על קובץ משוחזר אבל הפעם לא.
איך אני בודקת את זה,
במחשב הזה ספציפית יש לי דווקא את הגרסה הישנה יותר.

• הוסף לסימניות
נכון,
תמיד כשקרה לי משהו כזה הוא נתן לי אפשרות לשחזר ופתח אוטומטית את הפרויקט על קובץ משוחזר אבל הפעם לא.

איך אני בודקת את זה,
במחשב הזה ספציפית יש לי דווקא את הגרסה הישנה יותר.

זה כנראה ההבדל בין הגרסאות.

אני גם נמצאת עכשיו על גרסה ישנה(CS) - ולא מוצאת את האפשרות הזו.
בדקתי ואני רואה שזה שדרוג החל מגרסת CC.

:(

• הוסף לסימניות
זה כנראה ההבדל בין הגרסאות.

אני גם נמצאת עכשיו על גרסה ישנה(CS) - ולא מוצאת את האפשרות הזו.
בדקתי ואני רואה שזה שדרוג החל מגרסת CC.

:(
זו גרסה CC אבל מהראשונות יותר, נדמה לי 2016/2017.
ועל הקובץ עצמו מופיעה אפשרות לשחזר גרסאות קודמות אבל כשפתחתי את זה לא מופיעה שום גרסה נוספת.

• הוסף לסימניות
זו גרסה CC אבל מהראשונות יותר, נדמה לי 2016/2017.
ועל הקובץ עצמו מופיעה אפשרות לשחזר גרסאות קודמות אבל כשפתחתי את זה לא מופיעה שום גרסה נוספת.
עוד נסיון אחרון ... :)
אולי התיקיה בו הקובץ נמצא מוסתרת:
מעתיקה לך הוראות מפה https://iw.ios-data-recovery.com/photoshop-file-recovery/

שחזור קבצי Photoshop Temp - לשחזור קובץ Photoshop שלא נשמר​

לפוטושופ יש תכונה לגיבוי אוטומטי של המסמך שלך מאז CS6, בעזרתה תוכל למנוע אובדן קבצים של פוטושופ כתוצאה מהתרסקות תוכנה, תוכנית תקועה וכשל חשמל פתאומי. זוהי תכונה עוצמתית שאנשים אוהבים אותה משום שהיא יכולה לשמור את הקובץ שלך באותו מקרה. בעזרתו, פוטושופ תשמור את הקובץ שלך כל 10 דקות כקובץ זמנית כברירת מחדל, ואם תרצה תוכל לשנות אותו בין 5 דקות, 10 דקות, 30 דקות ו- 1 שעה. אם סוגרים ידנית את קובץ הפוטושופ או הפוטושופ, קובץ הזמני ייעלם. אז זה חסר תועלת עבורנו במקרים רגילים, אלא אם התוכנית נסגרת בצורה לא תקינה.

אז מה המיקום של קבצי הזמני של פוטושופ? בדרך כלל Windows שומר את קובץ ה- Temp של פוטושופ בספריה שלהלן.

מיקום שמירה אוטומטית של Windows Photoshop
C: \ משתמשים \ מנהל מערכת \ AppData \ נדידה \ Adobe \ Adobe Photoshop CC 2017 \ AutoRecover

אם לא הצלחת לפתוח AppData תיקיה בבקשה אפשר להציג קובץ מוסתר - - בתפריט לחיצה ימנית.

• הוסף לסימניות
עוד נסיון אחרון ... :)
אולי התיקיה בו הקובץ נמצא מוסתרת:
מעתיקה לך הוראות מפה https://iw.ios-data-recovery.com/photoshop-file-recovery/

שחזור קבצי Photoshop Temp - לשחזור קובץ Photoshop שלא נשמר​

לפוטושופ יש תכונה לגיבוי אוטומטי של המסמך שלך מאז CS6, בעזרתה תוכל למנוע אובדן קבצים של פוטושופ כתוצאה מהתרסקות תוכנה, תוכנית תקועה וכשל חשמל פתאומי. זוהי תכונה עוצמתית שאנשים אוהבים אותה משום שהיא יכולה לשמור את הקובץ שלך באותו מקרה. בעזרתו, פוטושופ תשמור את הקובץ שלך כל 10 דקות כקובץ זמנית כברירת מחדל, ואם תרצה תוכל לשנות אותו בין 5 דקות, 10 דקות, 30 דקות ו- 1 שעה. אם סוגרים ידנית את קובץ הפוטושופ או הפוטושופ, קובץ הזמני ייעלם. אז זה חסר תועלת עבורנו במקרים רגילים, אלא אם התוכנית נסגרת בצורה לא תקינה.

אז מה המיקום של קבצי הזמני של פוטושופ? בדרך כלל Windows שומר את קובץ ה- Temp של פוטושופ בספריה שלהלן.

מיקום שמירה אוטומטית של Windows Photoshop
C: \ משתמשים \ מנהל מערכת \ AppData \ נדידה \ Adobe \ Adobe Photoshop CC 2017 \ AutoRecover

אם לא הצלחת לפתוח AppData תיקיה בבקשה אפשר להציג קובץ מוסתר - - בתפריט לחיצה ימנית.
תודה!!
מנדידה והלאה לא מופיע אצלי בכלל...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת