עזרה דחופה בbuy2usa

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
יש לי שם כ6 חבילות שמשקלן הכולל הוא כ3-4 ק"ג, האם כדאי לי לאחד את כולן במסגרת המבצע שיש להם על הנחה בתשלום? האם המבצע תקף באיחוד חבילות?

וכן מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שני המבצעים פייפל/תשלום רגיל, יש לי חשבון פייפל אבל איך אדע מהי ההנחה המשתלמת ביותר???

אשמח לעזרה, תודה!

• הוסף לסימניות
אם הן עוברות יחד את ה-75$ אז תצטרכי להוסיף מע"מ
ואם זה עובר את ה500 ש"ח (כך אמרו לאחרונה) תצטרכי לשלם במכס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1458771:
אם הן עוברות יחד את ה-75$ אז תצטרכי להוסיף מע"מ
ואם זה עובר את ה500 ש"ח (כך אמרו לאחרונה) תצטרכי לשלם במכס

זה לא עובר את ה75$.
אני שואלת לא מבחינת המכס אלא מבחינת עלות השילוח, באיזה אופציה לבחור, יש להם שני מבצעים.

• הוסף לסימניות
ממה שהבנתי, את יכולה לממש את ההנחה בתשלום המשלוח גם על מספר משלוחים. במצטבר, ההנחה לא תעלה על 100/150 ד', תלוי באופן התשלום.

• הוסף לסימניות
המבצע תקף באיחוד חבילות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1458779:
ממה שהבנתי, את יכולה לממש את ההנחה בתשלום המשלוח גם על מספר משלוחים. במצטבר, ההנחה לא תעלה על 100/150 ד', תלוי באופן התשלום.

איזה תשלום כדאי לי לבחור, יש לי חשבון פייפל

• הוסף לסימניות
בתשלום בפיי פאל יש הנחה גדולה יותר

• הוסף לסימניות
שימי לב שההנחה לא תקפה על איחוד החבילות - זה שירות והם לוקחים עליו תשלום בכל מקרה

• הוסף לסימניות
יש לי שם חבילה
מינימום למשלוח זה- 20$ ורק אח"כ ההנחה.
שילמתי להם דרך פייפל קיבלתי 15$ הנחה.

אגב, יש להם שירות לקוחות מעולה
תוכלי לדבר איתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה