- הוסף לסימניות
אמרת שחסמו לך אותו ולכן שאלתי אם זה היה מישהו מכוון או גוגלאיך אני יכולה לדעת?
אבל העיקר שהסתדרת
אמרת שחסמו לך אותו ולכן שאלתי אם זה היה מישהו מכוון או גוגלאיך אני יכולה לדעת?
אם הסיסמה לא שונתה אז זה לא מישהו אלא גוגלאיך אני יכולה לדעת?
אני יודעת שזה גוגלאם הסיסמה לא שונתה אז זה לא מישהו אלא גוגל
אולי הם מתנכלים לך?אני יודעת שזה גוגל
ולכן מעניין אותי למה...
לא לכעוסאני יודעת שזה גוגל
ולכן מעניין אותי למה...
יכול להיות...יכול להיות ששלחת אימיילים לאנשים והם הכניסו אותך לספאם ?
טוב...כן מאוד קשור
וכנראה בגלל זה
זה נהיה
יכול להיות ששלחת אימיילים לאנשים והם הכניסו אותך לספאם ?
וואלההאם זה מזה סוג המיילים ש"מלכה, את חייבת לקרוא את זה" ואז בפנים: המדריך שלי לענייני לבישת כפכפים בצורה נכונה..
אם כך, אולי אני חלק מזה..
שלא יחשבו שעשיי משו אני לא יודעת מהצוחקת כמובן,
העיקר שהסתדר
זה מה שההודעה הזו אומרתגם יכול להיות
כי ברוב המקרים שם מונח הפיתרון לחפש מחשב ''מוכר'' ואו חיבור רשת ''מוכר'' ולהיכנס מהםהאמת מה יעזור לה לברר למה זה קרה
כרגע היא צריכה פתרון לאימות החשבון
הוא לא נותן לך עוד אפשרויות אימות מלבד סיסמה לטלפון?
את יכולה להסביר איך הסתדרת עם זה בסוף?
ואי זה היה ממזמן, אני ממש לא זוכרתאת יכולה להסביר איך הסתדרת עם זה בסוף?
המייל נתקע לי באותה צורה שנתקע לך, ובהיות שאין לי SMS ניסיתי לשלוח זאת למספר אחר שיש שם הודעות, אבל ג'ימייל לא נותנים לי לאמת והמייל לא נפתח כאשר שוב ושוב מופיע המשפט הזה שציטטת (איתרנו פעילות חריגה בחשבון שאליו ניסית להיכנס. כדי להמשיך, יש לפעול לפי ההוראות הבאות).
כמו כן ניסיתי לעשות אימות, אבל זה לא הלך משום כיוון והמייל תקוע.
תספרי בבקשה, מה את עשית שנפתח לך המייל עם אימות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //