עזרה עזרה דחופה! גוגל סימן את המייל שלי כמסוכן...

• הוסף לסימניות
מאתמול אני לא יכולה לשלוח מיילים כרגיל
כולם מדווחים לי שאני בהתראה כפישינג וכזה
לא יכולה לצרף קובץ בכלל- ההודעה חסמת אוטומטית!
כמה ניסו לדווח עלי כבטוחה
אבל זה לא עזר, גם לא עזר כנראה להוסיף אותי לאנשי קשר של אחרים
מחקתי את תיק העבודות שלי מהחתימה, שמא הוא הבעיה, אך עדיין היא קיימת.
יש מבין בעניין?

• הוסף לסימניות
אולי כאן יוכלו יותר לעזור?

• הוסף לסימניות
אולי אפשר ליצור קשר עם גוגל

גוגל העולמית, מנותב למרכזיית שיחות בחו"ל: 074-7466431
מספר טלפון של גוגל ישראל בע"מ - 074-7466436, 074-7466453 (תל אביב) 074-7466245 (חיפה)
מספר פקס גוגל ישראל - 03-7617171, 03-7617420
מספר פקס גוגל הנהלה ראשית: 074-7466201
מידע נוסף, בקישור: משרדי גוגל במזרח התיכון

שירות לקוחות גוגל ישראל, 24/7, המספר לא נבדק, ככל הנראה מנותב לחו"ל. 1-809-303156 (המידע מהאתר contact phone numbers )

• הוסף לסימניות
לא מספיק לסמן כבטוח,
ליזום כמה שיותר משוב מאנשים שאת שולחת להם.
זה מסתדר מהר, יש לגוגל כללים ברורים להיכנס ולצאת מזה. ראש מחשב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה