כללי עזרה דחופה "גופנים"

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב כמה גופנים שקבלתי מטכנאי לפני המון זמן.... וכמה שהבנתי ממנו זה חינמי.....
אחרי שראיתי את האשכול שח "אליהו פריד" על הנושא, אני כל הזמן חוששת אולי זה באמת לא חינמי?! מי יודע????

קבצים מצורפים

• גופן.png
    KB 192.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
השני מלמטה זה פונט של פונטביט
(ממש סתם)

• הוסף לסימניות
כל מה שבשמו יש FB, PFT, EFT, MF, TML - אינו חינמי כלל

DGL, BN - מותרים לשימוש לא מסחרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1204457:
השני מלמטה זה פונט של פונטביט
(ממש סתם)
אני חושבת שזה "סתם אשכנזי" של פונטביט ("ממש" דומה - ורק דומה...- יותר לכתב האשורית האמיתי)

• הוסף לסימניות
ומה זה TOP TYPE בהתחלה?

קבצים מצורפים

• 11.png
    KB 49.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1204510:
ומה זה TOP TYPE בהתחלה?

זה הגופנים של גוטמן בגירסתם הישנה
כרגע ככל הידוע לי אין אף אחד שטוען לבעלות עליהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1204696:

אז מותר לשימוש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1204696:

דניאל וייסמן מוכר אותם כחבילה במחיר של 600 ש"ח. אני לא יודע מי מקבל תמלוגים מכך. בכל אופן יש בהם רבים שאינם כלולים בגופני גוטמן שמגיעים עם חלונות, והרשימה ארוכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה