עזרה דחופה!דגימת חומר מדיסק של מצלמה למחשב.(אני מנסה גם בפורום הזה)

• הוסף לסימניות
אני עורכת מצגת משפחתית
וקיבלתי חלק מהחומר (בערך 30 דקות) בדיסק שעליו הוקלטו הצילומים,
(דיסק שנראה כמו CD/DVD קטן ,והוא נכנס לתוך החלק הפנימי של כונן דיסקים)
ואין לי אפשרות לדגום אותו למחשב (יש לי מצלמה עם קלטות)

האם יש מישהו מב"ב, (עדיף מהמרכז) שיש לו מצלמה מתאימה
ויוכל (בתשלום סמלי) לדגום לי את החומר?

אשמח לקבל תגובה כמה שיותר מהר, זה די דחוף!
באישי או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
דיסק של DVD לא דוגמים, צריך לסגור אותו נכון בתוך המצלמה ואז להעתיק אותו למחשב
יש דיסקים שצריך לפרוץ אותם אח"כ דרך מכשיר DVD חיצוני

• הוסף לסימניות
כנסי לתפריט

תכנסי לתפריט במצלמה ותבחרי finlanzin מקווה שכתבתי נכון ואז למחשב.

• הוסף לסימניות
אין לי מצלמה עם דיסקים,
את הדיסק קיבלתי מחו"ל
לכן שאלתי אם יש מישהו שיש לו מצלמה מתאימה
ויוכל לעשות את זה בשבילי.

• הוסף לסימניות
יישר כוח עצום!

נעזרתי על ידי mat באישי,

תודה ע-נ-ק-י-ת על ההיענות המהירה,
על העזרה ועל הסבלנות!!!

אין מילים!
אשריכם ישראל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה