עזרה דחופה! דומיין פרוץ!

• הוסף לסימניות
האקרים יצרו אלפי דפים תחת הדומיין של האתר.
יש למישהו ניסיון עם ניקוי של דבר כזה?
זה הדומיין: www.reviflowers.com
למעשה יש בו רק דף אחד כיון שכל התוכן בדף הבית.

בחיפוש בגוגל אני מקבלת מאות תוצאות:
https://www.google.co.il/#safe=strict&q=site:reviflowers.com
מה עושים?
הדפים לא נמצאים כמובן פיזית בשרת אצלי כך שאין לי מושג איך למחוק אותם ואיך לגרום להפסקת יצורם.

יש כאן מקצוען בעניין שמוכן להדריך אותי (בתשלום כמובן) איך להתגבר על זה?

(אגב, באתר עצמו אין משמעות לפריצה לפי מה שבדקתי לבינתיים)

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון עם זה. צרי קשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
בקובץ .htaccess הסתכלת?

• הוסף לסימניות
בחיפוש בגוגל הוא מפנה אותך להוראות מה לעשות על מנת לשכנע את גוגל שסידרת את האתר.

בנוסף, תתקיני את incapsula בגרסה החינמית ותראי נפלאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1673254:
בחיפוש בגוגל הוא מפנה אותך להוראות מה לעשות על מנת לשכנע את גוגל שסידרת את האתר.

בנוסף, תתקיני את incapsula בגרסה החינמית ותראי נפלאות.

הם מבקשים שינוי רשומות DNS. זה בסדר לשנות את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1673221:
בקובץ .htaccess הסתכלת?

לא רואה שם משהו חשוד.

בכל מקרה, האתר לא עובד איתו כיון שהאקר ניטרל לי את האפשרות להגדיר שימוש בקובץ בלוח הבקרה!
המצב הוחמר :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;1673273:
לא רואה שם משהו חשוד.

בכל מקרה, האתר לא עובד איתו כיון שהאקר ניטרל לי את האפשרות להגדיר שימוש בקובץ בלוח הבקרה!
המצב הוחמר :(
פני אליי באישי, יש לך גיבוי בשרת?
תבדקי איפה שהדומיין מאוחסן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה