עזרה דחופה האתר נפל!!!

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה להכנס לאתר שסיימתי לבנות ורק עלה לאוויר
אני מקבלת הודעה כזאת:
Parse error: syntax error, unexpected end of file in /home/ettiestu/public_html/idprayzler.co.il/wp-includes/wp-db.php on line 2192

בתמיכה של שירותי האחסון אמרו שנמחקו הרבה קבצי בתיקיית וורדפרס.
איך אני משחזרת?
מה לעשות?
ומה לעשות בעתיד כדי שדבר כזה לא יקרה?
אנא, עזרתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;1469224:
כשאני מנסה להכנס לאתר שסיימתי לבנות ורק עלה לאוויר
אני מקבלת הודעה כזאת:
Parse error: syntax error, unexpected end of file in /home/ettiestu/public_html/idprayzler.co.il/wp-includes/wp-db.php on line 2192

בתמיכה של שירותי האחסון אמרו שנמחקו הרבה קבצי בתיקיית וורדפרס.
איך אני משחזרת?
מה לעשות?
ומה לעשות בעתיד כדי שדבר כזה לא יקרה?
אנא, עזרתכם.

ראשית תעלי מחדש את הגיבוי
אם אין לך תעלי דרך filezila את הקבצים של וודרפרס
חוץ מהתיקיה wp-content והקובץ wp-config.php
ותראי אם את מצליחה להכנס לפאנל ניהול

• הוסף לסימניות
הסתדרתי ברוך השם, בעזרתו ובטוב ליבו של שמואל גרינשטיין.
התקנה מחודשת של הוורדפרס פתרה את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה