כללי עזרה דחופה. הדיסק חיצוני לא עולה, מה עושים?

• הוסף לסימניות
דחוף!!!!!!
הדיסק חיצוני (1T) הפסיק לעלות במחשב.
המחשב (נייד) משמיע צליל של חיבור כונן חדש,אבל הוא לא מראה אותו.
הדיסק מדליק נורה ומשמיע רעשים של פעילות רגילה.
משהי נתקלה בכזה מקרה?:
מה עושים??????????????????
כל החומר והעבודות- הכל הלך???????????????
:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
יש למישהו מידע?
זה פשוט דחוף.

• הוסף לסימניות
אם משמיע רעשים רגילים אז בעז"ה הוא בסדר!
אולי משהו בחיבור (הפיסי - כבל, כניסה למחשב) השתבש?

• הוסף לסימניות
אצלי זה כך אחרי שהוא התיישן קצת...
יש לו איזו בעיה במגעים ואני צריך להעמיד אותו בצורה מסויימת כדי שהוא יתחבר. ואם אני מזיז אותו מיד הוא מתנתק.

• הוסף לסימניות
החלפתי כבל ואז המחשב העלה הודעה:
התקן הUSB האחרון שחיברת למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ווינווס אינו מזהה אותו
המלצה-
נסה לחבר מחדש את ההתקן. אם ווינדווס עדיין אינו מזהה אותו ייתכן שההתקן אינו פועל

מה זה אומר?
יש סיכוי שזה יעלה???

• הוסף לסימניות
תנסי כמובן להדליק את המחשב אם לא תחברי ובלוח בקרה תלחצי על כלי ניהול - ניהול מחשב- ניהול דיסקים ואז תראי אם הדיסק מופיע שם ואין לו אות כונן תלחצי לחצן ימני עליו ותוסיפי אות כונן אם זה לא זה תנסי במחשב אחר
במקרה שהכל לא עוזר אפשר להחליף את המארז של ההארד דיסק
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בגדול:
דיסק חיצוני, להבדיל מדיסק-און-קי, צורך הרבה יותר מטח.
למחשב נייד אין הרבה מטח - יחסית למחשב נייח.

אפשרויות:
לחבר את הכבל למחשב כאשר המטען מחובר למחשב.
אם עדיין לא עובד - לחבר ליציאת USB אחרת, שוב כאשר המחשב בטעינה.

עדיין לא עובד:
כדי לבדוק האם הבעיה היא בכונן או במחשב, פשוט נסי לחבר אותו למחשב נייח ואפילו למחשב נוסף אחר, ותראי האם הוא עולה לך.

• הוסף לסימניות
אצלי יש בעיה בדיסק הקשיח החיצוני, שהוא לא מזוהה כלל, אבל רק לבדו!
ברגע שאני מחבר עוד USB נניח דיסק און קי, מייד המחשב מזהה את שניהם בבת אחת.
אולי נסי גם את ככה

• הוסף לסימניות
לי זה קורה המון פעמים.
עליתי לבד על איזה פתרון ותמיד הוא מצליח לי בגדול.
ובכן כך הוא הפתרון:
לחיצה ימנית עם סמל המחשב > ניהול > מנהל ההתקנים > בקרי אפיק טורי אוניברסלי
וכאן תראו רשימה ארוכה של כל מה שחיברתם אי פעם דרך USB
מה שצריך לעשות זה לחיצה ימנית על כולם > הסר התקנה [ולא להתיחס לאזהרה - אל דאגה בחיבור מחדש תהיה התקנה אוטמטית חדשה ותקינה].
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה