בארבעה הימים האחרונים כשאני מדליקה את המחשב קופצים לי החלנות הבאים
צפה בקובץ המצורף 611657
מה זה?
מלחיץ אותי
מחכה לעזרה!
תודה מראש מאד
תודה רבה!ינדווז אפדייטר הוא תוכנה שאינה חלק מווינדווז. נסי פשוט להסיר אותה
Start > Control Panel > Add/Remove programs.
בארבעה הימים האחרונים כשאני מדליקה את המחשב קופצים לי החלנות הבאים
צפה בקובץ המצורף 611657
מה זה?
מלחיץ אותי
מחכה לעזרה!
תודה מראש מאד
לא נכון כלל!!!הווינדווז אפדייטר הוא תוכנה שאינה חלק מווינדווז. נסי פשוט להסיר אותה
Start > Control Panel > Add/Remove programs.
לא הייתי כותבת סתם. זו הודעה נפוצה והפתרון ניתן על ידי מייקרוסופטלא נכון כלל!!!
לא לכתוב דברים בלי לדעת מה כותבים בבקשה.
חוצמיזה לא ככה מסירים
אין לי מושגוירוס ושאריותיו.
איזה אנטי וירוס מותקן?
www.prog.co.il
לא הייתי כותבת סתם. זו הודעה נפוצה והפתרון ניתן על ידי מייקרוסופט
צפה בקובץ המצורף 611695
לא ברור לי איך להסיר תוכנה לגמרי אם לא דרך הControl Panel
התיקון הכללי זה הפיתרון הקל והיעיל עבור זה
![]()
הטיפול האולטימטיבי והפשוט לוירוס קיצורי הדרך מכל הסוגים.
ראיתי שפירסמו פה מדריך שצריך בשבילו להוריד אנטימאלאוור בשביל להסיר את הוירוס ולאתחל את המחשב ובנוסף לתקן את הכונן עם עוד קובץ, וחשבתי שזה קצת מסובך (מה גם שMalewarebytes לא מטפלת בכל הסוגים של הוירוס) לכן רציתי להעלות את הפיתרון הכי פשוט ומהיר שיש לבעיה: "תיקון הכללי". זהו קובץ באט קטנטן שכתב...www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים