עזרה דחופה - הורדת קובץ שחסום לי

• הוסף לסימניות
הלינק משום מה לא עובד

• הוסף לסימניות
מעניין. זה לינק שמישהו הביא לי לתוכנת FortiClientSSLVPN.

• הוסף לסימניות
אולי כי אני חסומה עם רימון? הוא פשוט פותח לי דף ריק. אנסה להיכנס אולי מהעבודה בהמשך הבוקר

• הוסף לסימניות
עוד מישהו כתב לי בפרטי שזה לא תקין אולי אעיז לבקש שמישהו ינסה להוריד את התוכנה הזו ממקור אחר, אין לי אפשרות לחפש בכלל גגול ג"כ חסום לי

• הוסף לסימניות
הלינק תקין ומביא לגרופון....
לא לתוכנה שכתובה...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נרשם שיש טעות ואי אפשר לפתוח את הקובץ

• הוסף לסימניות
הלינקים לא עובדים, אבל הצלחתי להכנס לעמוד הראשי של http://enterprisecomponent.com/
אם תכווני אותי מה את רוצה להוריד - אנסה בשמחה

• הוסף לסימניות
אני עצמי איני יודע
אני יודע רק את שם התוכנה
FortiClient SSL VPN

• הוסף לסימניות
שלחתי לך במייל, תעדכן אם קיבלת.

• הוסף לסימניות
לא קיבלתי.
אפשר גם ל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לפעמים בדואר נתיב יש סינונים מיותרים.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;837539:
לא קיבלתי.
אפשר גם ל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לפעמים בדואר נתיב יש סינונים מיותרים.
תודה רבה

בדוק עכשיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה