עזרה דחופה!!! הטלפון ננעל!!!

• הוסף לסימניות
אחד הילדים שיחק בנייד שלי, סמסונג C3300 כשר וכנראה שינה את קוד האבטחה של המכשיר והמכשיר נ-ע-ו-ל... ניסיתי את כל הסיסמאות האפשריות :eek::eek::eek:

(ראו תמונה)

שאלתי באורנג', אמרו לי לכי למרכז שירות באבא הלל ברמת גן (זה הכי קרוב ואני בב"ב בדיוק בקצה השני) ועל התענוג הזה של איפוס המכשיר הם יגבו 149 ש"ח...

יש למישהו רעיון? משיהו יודע על מישהו כאן בב"ב שיודע לאפס מכשיר ולפרמט אותו מבלי להדליק אותו?

אשמח לעזרה, תודה!

קבצים מצורפים

• IMG_0285.png
    KB 996.2 · צפיות: 184
  • הוסף לסימניות
לצערי זה קרה לי בעבר ולא היה מה לעשות

• הוסף לסימניות
בכשרים העסק אבוד.
אין גישה למערכת מבחוץ...

• הוסף לסימניות
הצילו :rolleyes:
כמה פרימיטיבי, לא חלמתי שמדובר בכזה קוד רציני שלא ניתן ברגע לפריצה, המכשיר הלך לפח???

149 ש"ח אני לא משלמת עליו, כבר אקנה חדש אבל אני בטוחה שיש אופציה לפרמט אותו בעצמי או ב20 שקל... השאלה רק איפה :confused:

• הוסף לסימניות
אדרבה, אם תמצא מישהו - תעדכן אותנו, שנדע לעתיד.

• הוסף לסימניות
בכו"א במקרה שהטלפון כן עולה ורוצים לאפסו לגמרי בסמסונג
מקישים:
קוד:
*2767*3855#

זה עושה את הטלפון כחדש בשנייה לא צורך בשום סיסמה
ללכת לחנויות טלפונים לנסות יש מצב שיפתחו

• הוסף לסימניות
אם את באזור ירושלים, יש חנות בפינס ליד הדוידקה שפורצת ב-15 ש"ח.

• הוסף לסימניות
מניסיון של גיסתי..
תבקשי קוד שחרור נעילה (PIN / PUK - קוד בן 8 ספרות - אצל גיסתי נתנו לה 2 קודים, וזה היה השני) מהחברה בה רכשת את הסים.
(זה מופיע להם על המנוי שלך)

בהצלחה,
חוי

• הוסף לסימניות
יש לבקש את הקוד כמו שאמרה חוי, ומיד לבטל נעילת פלאפון, אחרת זה יצטרך שוב קוד, אבל שונה.
מניסיון אישי בעבר

• הוסף לסימניות
תנסה את זה

הוא נותן לחייג רק שיחת sos
לוחצים על לחייג שיחת חרום

ואז (תוך כדי שהוא מחייג לחרום) מקישים על לוח המקשים
כוכבית וסולמית 56658378 ואז סולמית
נפתח תפריט באנגלית
ותחפש שם את האיפוס

לפעמים השיחת חרום כותב תפוס אז צריך לנסות אחרי עוד קצת זמן שוב
זה עובד ברוב המכשירים

מישהו כתב את זה פעם בפורום בשביל סמסונג טאצ'

• הוסף לסימניות
תנסי את הקוד הזה-
*0206*3855 #

לי זה איפס אך לא עזר...

גם לא שום חנות של פריצה... התייאשתי
ואם את בסוף כן מצליחה אל תשכחי לעדכן!

• הוסף לסימניות
ניסיתי את כל הקודים שכתבתם ואחרי שהתייאשתי, פניתי ל"נס תקשורת" בב"ב, ובסכום סמלי הוא איפס לי את כל ההגדרות תוך כמה דקות.

תודה רבה לכל המנסים לעזור ובהצלחה לכל המיואשים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה