עזרה דחופה!! הכפלת קומפוזיציות באפטר

• הוסף לסימניות
אני עובדת על טמפלט באפטר, ורוצה להכניס תמונות יותר ממה שמאפשר הטמפלט. ניסיתי להכפיל את הקומפוזיציה, אבל כשאני משנה את התמונות, הוא משנה לי גם על הקומפוזיציה הראשונה. ניסיתי לשנות את השם שלו ולא עזר.

איך אני עושה את זה???

• הוסף לסימניות
למה שלא תכפילי שכבות ואז תשני להם את התזמון?

• הוסף לסימניות
כשאני מכפילה את השכבות, הן כאילו מקושרות לשכבה המקורית, וכשאני משנה את התמונה, זה משתנה גם על המקורית. מה הכוונה לשנות תזמון?

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
להכפיל את הקומפוזיציה הפנימית בחלון השכבות, ואותה לשנות.

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי אך הוא מקושר למספר התמונה. לדעתך אני צריכה לשנות את שמות הקומפוזיציות? גם הפנימיות?

• הוסף לסימניות
פליז, אין אף אחד שיודע? דחוף לי מאד!

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, ויש לך קומפוזיציה של תמונה ובתוכה עוד קומפוזיציה ורק בתוכה התמונה. אז את צריכה לשכפל בחלון הפרויקט- לא בטיימיליין את הקומפוזיציה החיצונית, וכן את הפנימית, ולדאוג להחליף את הקומפוזיציה הפנימית בזו החדשה. יש פעמים שזה מורכב מ5 קומפוזיציות פנימיות, ואז אני מעדיפה במקום לשכפל את כולם, פשוט לשמור בשם נוסף להחליף את התמונות שאני רוצה, ואז לייבא אותו לתוך הפרויקט שלי. בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לשמור בשם נוסף את כל הקומפוזיציות? כי שמרתי חלק מהם וזה לא עבד. או שאולי את שומרת פרוייקט חדש בשם נוסף? כי גם את זה ניסיתי :(

• הוסף לסימניות
את רוצה להתקשר אלי? 0548448714
אשמח לעזור לך

• הוסף לסימניות
אעשה זאת כבר, תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה לקבל הסבר על הסקריפט הזה?

• הוסף לסימניות
מצורף סרטון

• הוסף לסימניות
מצטרפת לרקורד, אחד הסקריפטים השימושיים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך אני מתקינה אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה