עזרה דחופה!!!! המחשב לא עולה!!!

• הוסף לסימניות
כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא הודיע לי את ההודעה הבאה:
windows could not start because the fllowingfile is missing
or corrupt:
\windows\system32\config\system

you can attempr to repair this file by atarting windows setup
using the orginal setup cd-rom/
select 'r' at the first screen to start repair.

• הוסף לסימניות
חסר לו קובץ מערכת. הוא אומר להכניס דיסק התקנה ולהריץ תיקון.
אפשר לנסות להכנס למצב בטוח ולעשות שחזור מערכת, אבל לפי המצב לא נראה שזה יעבוד.

• הוסף לסימניות
זה מערכת XP, וגם מה שהם אומרים לא תמיד עוזר.
אני מקווה שלך זה כן יעזור.

• הוסף לסימניות
ניסיתי במצב בטוח, הוא נתקע באותו קובץ,
האם יש אפשרות לחבר את הדיסק קשיח ככונן חיצוני למחשב אחר בכדי להציל את החומר?

• הוסף לסימניות
נייח

• הוסף לסימניות
תתקין מערכת הפעלה על דיסק אחר, ואח"כ תחבר את הדיסק הנוכחי כדיסק משני ותראה אותו ב'המחשב שלי'.

• הוסף לסימניות
בדכ רק סריקת שגיאות קבצים מספיקה

אפשר או בשלב ההתקנה להכנס למצב שורת פקודה ואז להריץ chkdsk

או לחבר חיצונית למחשב אחר ומשם לעשות בדיקת שגיאות

ב 80 אחוז זה עוזר

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה על כונן חיצוני, בעל חיבור USB?
או האם יש אפשרות לחבר כונן ממחשב דגם חדש (עם חיבור cata2) למחשב דגם ישן מאד (עם חיבור עבה)?

• הוסף לסימניות
איך אני עושה את זה, איפה אני מגדיר שיקח את ההגדרות מהכונן שאני מחבר?

• הוסף לסימניות
בזמנו ניסיתי להתקין מערכת הפעלה על USB וקיבלתי הודעה שההתקנה אינה נתמכת בכונן USB
יש דרך בכ''ז להתקין על USB?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1360935:
בזמנו ניסיתי להתקין מערכת הפעלה על USB וקיבלתי הודעה שההתקנה אינה נתמכת בכונן USB
יש דרך בכ''ז להתקין על USB?
בגדול לא ניתן להתקין על USB, אבל יש מערכות הפעלה וירטואליות שעולות מתוך USB, שלנידון שלנו זה מספיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1361148:
בגדול לא ניתן להתקין על USB, אבל יש מערכות הפעלה וירטואליות שעולות מתוך USB, שלנידון שלנו זה מספיק.

אילו מערכות? האם הם חינמיות?

• הוסף לסימניות
יש את איירנס.
היא חינמית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1361362:
יש את איירנס.
היא חינמית.
אפשר קישור בבקשה?
תודה על כל העזרה...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה