עזרה דחופה הסרת דפדפן מנוקיה מקשים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
קניתי נוקיה מדגם 235 (2024) ולצערי ראיתי שהוא מגיע עם דפדפן גלישה
אני מחפש מעבדה או מישהו שיודע להסיר את הדפדפן או להתקין גרסא אחרת (עדיפות לאזור מרכז)
מוכן אפילו בתשלום כדי שאוכל להשתמש במכשיר

יבואו עליכם כל הברכות כולם!

• הוסף לסימניות
מוכן אפילו בתשלום כדי שאוכל להשתמש במכשיר

יבואו עליכם כל הברכות כולם!
זה רק בתשלום..
אין גירסאות כשרות למכשירים הללו.

גש לפונלי בהשור-זבוטינסקי בני ברק, הם הכי זולים.

אתה בטח צריך גם לשנות imei, זה כמובן גם בתשלום.

• הוסף לסימניות
@הבוטח בה' הבנתי שאפשר להגדיר בקרת הורים שחוסמת את כל הגישה לאינטרנט.
בדקת את זה?

• הוסף לסימניות
כמה עולה שם?
התשלום על הגרסה הוא גם על שינוי imei?
לפני שאתה רץ לשלם לחנות, תנסה בקרת הורים.
הגדרות > אבטחה > שליטה הורית.

עדכן בתוצאות.

• תודה
Reactions: ARD
  • הוסף לסימניות

עדכן בתוצאות.
אין לי את זה כרגע אצלי, אני רק רוצה לברר.
אשמח לקבל תשובה לשאלתי...

• הוסף לסימניות
אין לי את זה כרגע אצלי, אני רק רוצה לברר.
אשמח לקבל תשובה לשאלתי...
לא יודע את המחיר עכשיו.
ושינוי גירסא הוא במחיר נפרד משינוי IMEI.

• תודה
Reactions: ARD
  • הוסף לסימניות
אתה ממליץ עליו?
האם סים כשר עובד עליו?

• הוסף לסימניות

עדכן בתוצאות.
הענין הוא לא רק ביטול האופציה של אינטרנט, אלא גם אפשרות של הכנסת סים כשר, וזה אפשרי רק ע"י שינוי imei.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה