עזרה דחופה-הקבצים בדיסק און קי הפכו לקיצורי דרך

• הוסף לסימניות
הקבצים בדיסק און קי הפכו לי לקיצורי דרך (אחרי שהכנסתי אותם למחשב לא שלי)
יש משהו שאפשר לעשות?
יש לי שם חומר חשוב..

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נסה להפעיל קובץ זה (באדיבות S_H מנתיב):

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;957873:
נסה להפעיל קובץ זה (באדיבות S_H מנתיב):

זה עבד!!!!!!
וואי, תודה רבה!

ומה אני עושה עכשיו עם כל הקיצורי דרך?
לא נראה שהוא שאפשר למחוק אותם...

• הוסף לסימניות
אפשר למחוק, אבל זה קורה מוירוס, וצריך לטפל בזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;958023:
אפשר למחוק, אבל זה קורה מוירוס, וצריך לטפל בזה...

וירוס באון קי שלי?
כי במחשב שלי סרקתי אותו ע"י האנטי וירוס וזה נראה בסדר(כאילו העיף לי את כל הקבצים או הסתיר אותם)
וכשהכנסתי את זה שוב למחשב אחר הכל חזר בחזרה לקיצורי דרך.

אז הוירוס בדיסק און קי?או במחשב?
איך אפשר לטפל בו?

• הוסף לסימניות
לוירוס זה, מומלץ לסרוק עם מלברווייט'ס

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל הסבר איך עובדים התוכנה הזאת?

• הוסף לסימניות
מורידים. מתקינים. מפעילים. עושים סריקה מלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה