עזרה דחופה וקריטית

• הוסף לסימניות
תמיד חשבתי שלי זה לא יקרה...
עבדתי על פרויקט באפטר וכעת הוא לא נפתח.... הוא פותח כעין פס טעינה של הפרויקט ונעצר באמצע.
כל האפשרויות ניסיתי: הפעלת המחשב מחדש, ייבוא לפרמייר (נתקע) ייצוא באנקודר (נתקע) פתיחה של auto - save (נתקע) מחיקת הcache files.

יש לכם אולי עוד פתרון שלא ניסיתי?!

ממש ממש דחוף ואין לי שום מושג מה לעשות, אין לי כח להתחיל מחדש...

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
הוא נותן שגיאה?

• הוסף לסימניות
כמה זמן ניסית לתת לו לפתוח?
יש לך מחשב חזק עם הרבה זיכרון?

• הוסף לסימניות
יש לי 4 GB זכרון RAM. אך לא זו הבעיה, כי ניסיתי לפעמים לתת לו שעה להיפתח. וזה לא עזר. לא פתחתי את הקובץ יומיים כדי שינוח... אך הוא לא מסכים להפתח!

• הוסף לסימניות
צר לי יבואו המומחים ויעזרו
אם כי עדיין נראה לי בעיית זיכרון

• הוסף לסימניות
נסי לשנות את שם הקובץ.
איזה גירסה האפטר?

• הוסף לסימניות
תנסי להפעיל את האופציה של OPAN GL באפטר ולאחר מכן תנסי להפעיל אותו שם, אחרי שהוא יגמור לרנדר אותו תנסי לסגור אותו שוב.

• הוסף לסימניות
לנסות להעתיק את הקובץ לכונן אחר. לשם אחר ולציין בשם הקובץ סיומת של אפטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;672377:
תנסי להפעיל את האופציה של OPAN GL באפטר ולאחר מכן תנסי להפעיל אותו שם, אחרי שהוא יגמור לרנדר אותו תנסי לסגור אותו שוב.

איפה מסמנים את זה?
וניסיתי להעביר מקום ולשנות שם, ולא עזר. יש לכם מושג למה קוראת כזו בעיה?
תודה לכולם על ההענות!!!

• הוסף לסימניות
פתחתי אותו, לאחר כמה ימים שנתתי לו לנוח. והוא נפתח!!!
מה שאני מפחדת שזה לא יקרה לי שוב. מישהו יודע איך אפשר לדעת שהקובץ לא פגום או משהו כזה?
שמרתי אותו בשם אחר ובכמה עותקים. השאלה אם זה יכול לעזור לי.
תודה לכולם על העזרה. כנראה שבסוף מה שעזר זה התפילות והצדקה שלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה