עזרה דחופה! כונן סי די נפתח כל הזמן

• פותח הנושא ON
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני חייבת את עזרתכם בדחיפות, כונן הסי די רום שלי נפתח מעצמו כל הזמן , כשאני סוגרת בכח הוא נסגר אבל לא מזהה את הדיסק.
הצילו, אני חייבת לצרוב עכשיו!!!:(:(:(

• הוסף לסימניות
אין מישהו שיכול לעזור לי?
פליז...

• הוסף לסימניות
המקרה שקרה גם לי...

סיפור שהיה כך היה,
כאמור הכונן סי. די. שלי פתאום התחיל להיפתח כל הזמן (לא נסגר)
כמה שדחפתי וניסיתי לא עזר...
וזה היה מאוד מוזר
כבר השלמתי שאצטרך לקנות חדש...
בסוף הגיע אלי טכנאי בשביל סיבה אחרת, וביקשתי ממנו על הדרך שיפתח את הכונן ויראה מה לא בסדר שם..
הוא פותח ומה הוא מגלה ??
דיסק און קי 8G (שנעלם לי כבר תקופה ארוכה)...!!!!
הייתי בהלם!!!
אבל כנראה שהבת שלי בת שנתיים איכשהוא הצליחה להכניס אותו לשם....

אז רוב הסיכויים, שאם הכונן שלך היה טוב, ואין שום סיבה אחרת, כנראה שיש משהו בפנים...

שימי לב לא לדחוף את הכונן בכח כי אז הוא יהרס בטוח!

• הוסף לסימניות
גם לי יש ילדה בת שנתיים אבל בינתיים לא גיליתי שחסר לי משהו ;)
אני עוד מעט יתפנה לחפש שם...

• הוסף לסימניות
גם אני לא חלמתי שזה שם...
מבחוץ לא רואים כלום!!
ולא חלמתי שנכנס לשם משהו...

לכן צריך לפתוח את זה ממש עד לפנים, זה יכול להיות משהו קטן שתוקע את הכונן.
מומלץ להביא לטכנאי, או מישהו שמבין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;540552:
מומלץ להביא לטכנאי, או מישהו שמבין.

למה צריך לקרוא לטכנאי אם אפשר לפתוח את המארז לבד וכן את כונן הדיסקים
לי פעם התפוצץ דיסק בכונן (כנראה מרוב חום) ופתחתי את הכונן וכל החתיכות עד לאחרונה יצאו החוצה

• הוסף לסימניות
מי שיודע ומבין - בכבוד!
אבל מי שלא (או מי שחושב שיודע..) עדיף להביא למישהו שמבין בזה מאשר לעשות נזק...

• הוסף לסימניות
צדקת :)
יש שם כרטיס ביקור
הבעיה היא שאין לי טיפת זמן לפתוח את המחשב :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה