עזרה דחופה לגבי חיבור האתר אל חברת הסליקה. איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
בבקשה עזרתכם!!!!
אני צריכה לחבר את האתר אל חברת הסליקה (איזיקארד) בשביל לקבל דף תשלום. בהתחלה הבנתי שהם פשוט אמורים לתת לי איזה תוסף או איזה קישור להטמעה באתר ואז האתר מחובר אליהם. אבל שביקשתי מהם להתחבר הם נתנו לי קובץ וורד עם 23 עמודים ואמרו לי שבו ההסבר איך להתחבר לסליקה. אני מנסה לקרוא מה כתוב שם ואני לא מבינה שם כלום!!!!!!!!!
זה נראה מסובך מאוד ואין סופי. יש לכם מושג איך עושים את זה?
משהו כבר התנסה בזה? (אני בטוחה שיש הרבה כאלה)
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
upload_2017-10-23_15-0-30.png

האם ניסיתי דרך ווקורמרס?
אם את צריכה דף תשלום שלא קשור לווקורמרס, יתכן אין להם פתרון מוכן. כדאי לשאול אותם.
אבל יש הרבה חברות אחרות שמציעות את מה שאת צריכה.

• הוסף לסימניות
בטח שאני עובדת עם ווקומרס!!! (לא ציינתי את זה לחברת הסליקה הייתי צריכה אולי לציין?)
את מה שהראת לי באתר שלהם ראיתי. ובאמת לא הבנתי איך הם כותבים שזה פשוט זה ממש מסובך.
ניסיתי להתקשר לתמיכה שלהם והם אומרים שאני צריכה לעבוד לפי הדף של ההדרכה שלהם והיא לא יכולה להסביר לי בדיוק מה לעשות...
יש פיתרון?

• הוסף לסימניות
כן, תחזרי אליהם ותצייני.
אני הטמעתי סליקה בממשק חיצוני לאתר שלא נתמך ע"י חברת הסליקה (העדפת המזמין.. מה לעשות).
זה סרט אימה, אבל במבט לאחור היה מעניין.

אם וכאשר לא תסתדרו ניתן לפנות אלי להצעת מחיר.

• הוסף לסימניות
את הפתרון כבר הזכרת בעצמך:
(לא ציינתי את זה לחברת הסליקה הייתי צריכה אולי לציין?)
בהחלט, היית צריכה לבקש תוסף התממשקות עם ווקומרס.

דף ההוראות שנתנו לך, ככל הנראה זה דף למתכנתים. מתכנת מנוסה מסתדר עם זה בלי שום בעיה. מי שאינו מתכנת לא אמור להסתכל על זה בכלל.

• הוסף לסימניות
תודה לכם!!!!!!!!!!!
פניתי אליהם והם הבינו (אני מקוה) רק צריך שהלקוח יתקשר אליהם לשלם על הפלאגין הזה. אז בינתיים אני מחכה להתקדמות.
תודה רבה לכם עזרתם מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה