כללי עזרה דחופה להיום בנושא PDF

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני לא יודע למה כאשר אני הופך את הקובץ המצ"ב מקורל ל-PDF
נוסף לי קו מעל הלוגו בצד שמאל וב-ב של ה-בחסות בצד ימין למעלה גם
ומשום מה זה רק בחלק העליון שהוא משוכפל.
אשמח לקבל תשובה מהירה ובמילים פשוטות.
תודה על העזרה
ללה

:confused: בנתיים אם אפשר כבר תחוו דעה :confused:
שוב תודה

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 974.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
קורל........................

1. תסגרי EPS.
2. תסגרי JPG.
3. תסגרי דרך הקורל עצמו.

• הוסף לסימניות
רק בסגירה זה מופיע? או גם בקובץ הפתוח? יש לי הרגשה שזה מהצל כמו שאמרו מעלי, תנסי להוריד אותו ואז לראות מה קורה.

באם בקובץ הפתוח זה לא מופיע,
נסי לסגור PS דרך מדפסת הפוסט סקריפט של הקורל (המדפסת הראשונה שמופיעה מעל הקו המפריד ברשימת המדפסות) ולהפוך לPDF דרך הדיסטילר. תראי מה קורה אז.

• הוסף לסימניות
העיצוב נחמד מאד,

רק יש כמה וכמה פונטים, אולי תלכי על אחד, מקסימום שתיים,

• הוסף לסימניות
יצאתי ל-EPS ודיסטלרתי.
1. הגדרתי המרת צבע מפנטון לפרוצס.
2. ביטלתי החלת פרופילי ICC.
(יכול להיות שצריך רק את 2).
3. שלחתי לך במייל.

ולמי שמבין בתחום, גם אם אינו מבין בקורל:
ככל הידוע לי הרעיון של פרופילי צבע רלוונטיים רק לתצוגה. הצבע האמיתי הוא לפי ההגדרות של הצבע האמיתיות. אז מה הקשר בין זה לבין אובייקטים שגויים שנוספים בסגירה?
ובכלל, ביצוא פדפ לדפוס ולא למסך, איזו משמעותיות יש לפרופיל ICC?

• הוסף לסימניות
זהו שלא..

פרופילי ICC ממש לא נועדו רק לתצוגה, הם נועדו בעיקר ע"מ לגרום לכך שהצבעים שאתה רואה על המסך שלך (בהנחה שהוא מכוייל), הם אלה שיצאו בהדפסה (בהנחה שהמדפסת עובדת על אותו פרופיל ICC) מכיוון שמסך כידוע הוא RGB ומדפסת היא CMYK וצריך פרופיל שידע להמיר בין הצבעים המוצגים לבין הצבעים המודפסים כך שיצאו זהים.

ואולי תתפלא, אבל אם תנסה להדפיס בפרוצס את הצבע C0 M100 Y100 K0 בשני פרופילי ICC שונים, באותה המדפסת אתה תקבל שתי תוצאות שונות.

• הוסף לסימניות
מה אני אראה בפדפ?
ערכים זהים עם תוצאה שונה?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבתצוגה, או לצורך העניין אם תפתח את הפידיאפ בפוטושופ ותדגום צבע אתה תראה את אותם ערכים, אך כשתגיע להדפסה המדפסת תיקח בחשבון את הפרופיל המוטמע ותשנה את הצבע בהתאם להגדרת הפרופיל.

לכן הכי מומלץ זה לעבוד ללא פרופיל (הכוונה לא להטמיע פרופיל בסגירה) כך שהמדפסת תלך אך ורק לפי הערכים של הCMYK ולא תתחשב בפרופיל ICC.

עד כמה שידוע לי פרופילי ICC נועדו בעיקר להדפסות בעלי צבעים מורכבים כגון תצלומים, שם אין ערך מוחלט של צבע ופה בא הפרופיל ICC לעזרתנו. זו תורה שלמה שגם אני בעצמי לא הכי בקיא בא, אלא רק מלמעלה.

• הוסף לסימניות
יש לי הרגשה שהPDF נעשה ע"י פוסטסקריפט, או ע"י פרינט לPDF,
ולא ע"י : Publish to Pdf שבתפריט 'קובץ'.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב.
כאילו שאז אין בעיות בקורל?
עשיתי. לשלוח לך במייל שתראה?

(יש לי פה מגבלה שאני לא מצליח להעלות קבצים...)

אופס, הצלחתי להעלות בסוף:)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 93.7 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה