כללי עזרה דחופה - לוח לבי"ס

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהלוח הראשון נראה יותר טוב, כמובן שהוא לא סופי ויש לי עוד קצת לעבוד עליו מבחינת מיקום של כל הקוביות האלה,
אבל הלקוחה טוענת שזה נראה כמו דפים מודבקים והיא לא אוהבת את זה , אלא מעדיפה את האופציה השנייה עם הקוביות בצד ולמטה.

מה אני יכולה עוד להציע לה? זה נראה לי ממש לא יפה!!!
:mad::mad::mad:

אני אשמח לכל רעיון אחר (היא בכלל רצתה את הכיתוב מפוזר על הרקע בלי שום צבע מתחת.. מדמיינת שיקראו משהו)

• הוסף לסימניות
תשתמשי במילים שהיא לא מבינה, וככה היא תבין. (קומפו', הולכת עין וכו')
תגידי לה שבדקת בפורום והראשון הרבה יותר טוב.
פשוט יותר מענין. (והשני גם לא רע, אלא קצת משמעמם.)

• הוסף לסימניות
זה לא מענין אותה,
היא אמרה שהם לא אוהבים משהו שנראה כמו דפים
(איפה יש דפים...???)

אוף
:(:(:(

יש לכם רעיון איך זה לא יראה לה בצורה כזאת?

• הוסף לסימניות
כדאי שתוסיפי צל לכל קוביה
זה יכול שלדרג
אולי גם מסגרת מענינת

• הוסף לסימניות
בעיני, הרקע של השני ממש יפה!!! חבל לי שלא רואים אותו בראשון, (הטיפוגרפיה והשילוב של כל התמונות)
את יכולה לעשות את הרקע כמו בשני ולשים את ההסברים למטה בלי רקע לבן אטום אלה שקוף עם הצללה יפה, שיראו מה הולך מאחורה וכך היא לאת תרגיש שזה דפים וגם תיהיה מרוצה מכל העיצוב שמסביב....

• הוסף לסימניות
הלוח השני מאד מסודר וברור,
כמורה גם אני הייתי מעדיפה אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1680719:
זה לא מענין אותה,
היא אמרה שהם לא אוהבים משהו שנראה כמו דפים
(איפה יש דפים...???)

אוף
:(:(:(

יש לכם רעיון איך זה לא יראה לה בצורה כזאת?

אולי זה בגלל שזה לא מודפס עדיין וקשה לה לדמיין תוצאה סופעת.
תנסי לעשות לה הדמיה על הקיר

• הוסף לסימניות
עשיתי לה הדמיה .. אבל כנראה שיש כאלה שזה פשוט לא הסגנון שלהם
(ניסתי להסביר לה בכל המילים הגבוהות שיש היא אמרה לי שזה פשוט לא מענין אותה
:eek::eek::eek:)

אני ינסה לשחק עם עוד קצת
(השקיפות מתחת זה רעיון מעולה! עשיתי דוגמא אבל אפילו לא שלחתי לה כי בעיני זה לא כמו שרציתי..)

תודה על התגובות!!

• הוסף לסימניות
אגב, כמה הייתם גובים על עיצוב כזה? (זה שילוב של מלא תמונות וכו'..)

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל השני נראה בעיני הרבה יותר! כמובן שהקוביות מסביב צריכות שיפור יש לנסות לעצב את זה בצורה יותר מעניינת ולא כ"כ מסודרת אבל עדיין רק בצדדים ולא באמצע! הרקע ממש יפה ובראשון לא רואים אותו בכלל, אני מבינה אותה מצויין, ושוב לא הייתי הולכת על השני כמו שהוא אלא אותו רעיון בעימוד יותר עיצובי ומעניין.

• הוסף לסימניות
דווקא השני מצוין בנוי כהלכה!
מה שכן את רוחב הקוביות שמימין צריך להשוות לרוחב הקוביה של גולני

• הוסף לסימניות
חח..UOTE=מרגלית100;1681004]סליחה, אבל השני נראה בעיני הרבה יותר! כמובן שהקוביות מסביב צריכות שיפור יש לנסות לעצב את זה בצורה יותר מעניינת ולא כ"כ מסודרת אבל עדיין רק בצדדים ולא באמצע! הרקע ממש יפה ובראשון לא רואים אותו בכלל, אני מבינה אותה מצויין, ושוב לא הייתי הולכת על השני כמו שהוא אלא אותו רעיון בעימוד יותר עיצובי ומעניין.[/QUOTE]

נכתב ע"י חלומי;1681034:
דווקא השני מצוין בנוי כהלכה!
מה שכן את רוחב הקוביות שמימין צריך להשוות לרוחב הקוביה של גולני

חח.. ניסיתי!!
לא הצלחתי להשוות בינהם ( במידה וגודל הטקסטים זהה),

זה בדיוק השאלה שלי באיזה רעיון אני יכולה לסדר את השני בצורה מענינת יותר ולא כזאת

• הוסף לסימניות
אולי להכניס אותם אחד בתוך הזני שיראה כמו חיבור של כל הריבועים......
או שתעשי אותם נוטים באלכסון כולם לאותו כיוון.......

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות!
שלחתי לה ככה, איך זה נראה עכשיו?

קבצים מצורפים

• לוח צהל מתוקן.jpg
    KB 556.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ניסיתי קצת לשחק כדי להראות לך, אני רק לא מצליחה להעלות את זה, בעיקרון לנסות

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 33.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נראה הרבה יותר טוב,
שלחתי את ההודעה שלי הרבה לפני שהעלית א מה ששלחת, אבל לקח לו הרבה זמן להבין אותי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה