דרוש מידע עזרה דחופה לחריקות שיניים!!!

• הוסף לסימניות
יש לי חריקות שיניים בלילה ואני משתמש בסד לילה.
לפני כמה שנים גיליתי שכשאני מצמיד את השיניים ביום (ולק בשינה) הם פשוט נוקשות אחת בשניה. יוצא שכל הזמן הלסתות שלי לחוצות ורוצות לנקש אחת את השניה וזה גורם ללחץ בלסתות ולכאבים חזקים בפנים.
אשמח אם למישהו יש המלצה בנושא!

• הוסף לסימניות
לא מניסיון - אבל בוטוקס יכול לסייע.

• הוסף לסימניות
ממליצה קודם כל לקחת כדורי סידן ומגנזיום
זה מרפה את השרירים
וכשיש חסר מהם זה זה יכול לגרום לחריקות שיניים והתכווצויות שרירים

• הוסף לסימניות
ממליצה קודם כל לקחת כדורי סידן ומגנזיום
זה מרפה את השרירים
וכשיש חסר מהם זה זה יכול לגרום לחריקות שיניים והתכווצויות שרירים
איך אני יודע אם חסר לי סידן מגנזיום??

• הוסף לסימניות
איך אני יודע אם חסר לי סידן מגנזיום??
בגדול אפשר להרגיש כאבי שרירים או עצמות, וכאבים וחורים בשיניים
בבדיקת דם אפשר לבדוק מגנזיום וסידן
אבל סידן לא ממש משקף את האמת, כי אם חסר סידן בדם, הגוף מוציא מהעצמות והשיניים ומזרים לדם, אז יכול להיות שבדם זה כרגע לא נמוך, אבל בעצמות יש חסר רציני
אז לכן אפשרלנסות תקופה קצרה לקחת סידן בטיחותי (עדיף כדור של סידן ציטראט עם מגנזיום וויטמין D ביחד, ככה זה נספג ולא שוקע בכלי הדם), ואז לבדוק אם יש שיפור

• תודה
Reactions: GRN

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה