כללי עזרה דחופה ללוח שנה

• פותח הנושא EXIT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני בונה לוח שנה,
בצד ימין של הדף בניתי במסטר תיבת טקסט לתאריך עברי
בצד שמאל בניתי תיבת טקסט לתאריך לועזי
אני מייבאת את התאריכים ע"י פקודת PLACE, אך כשאני מסיימת למקם את התאריך העברי ואני פונה לייבא את הלועזי זה מוחק לי את התאריך העברי (הוא פותח עוד דפים וממקם כל קבוצת תאריכם על קבוצת דפים שונה) וכן כשאני מייבאת פרשות, שמות חודשים וכו'
נוצר מצב שלדוג' לוח השנה שלי מונה 56 דפים במקום שבכל דף יהיה גם תאריך עברי, לועזי, פרשות, שם חודש וכו'
בכל דף יש רק סוג אחד של פריט מהנ"ל והקובץ מייצר 56 דפים כפול הנתונים הנ"ל האם יש פתרון לבעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EXIT;1048689:
אני בונה לוח שנה,
בצד ימין של הדף בניתי במסטר תיבת טקסט לתאריך עברי
בצד שמאל בניתי תיבת טקסט לתאריך לועזי
אני מייבאת את התאריכים ע"י פקודת PLACE, אך כשאני מסיימת למקם את התאריך העברי ואני פונה לייבא את הלועזי זה מוחק לי את התאריך העברי (הוא פותח עוד דפים וממקם כל קבוצת תאריכם על קבוצת דפים שונה) וכן כשאני מייבאת פרשות, שמות חודשים וכו'
נוצר מצב שלדוג' לוח השנה שלי מונה 56 דפים במקום שבכל דף יהיה גם תאריך עברי, לועזי, פרשות, שם חודש וכו'
בכל דף יש רק סוג אחד של פריט מהנ"ל והקובץ מייצר 56 דפים כפול הנתונים הנ"ל האם יש פתרון לבעיה

בטל בהגדרות את האופציה הוספת דפים אוטמטית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1048696:
בטל בהגדרות את האופציה הוספת דפים אוטמטית

איפה מבטלים את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה