- הוסף לסימניות
לא יודעת JS, אבל תנסי את זה
שקופית 12 ואילך
תודה!
לא יודעת JS, אבל תנסי את זה
שקופית 12 ואילך
מה פה לא נכון? מישהו יודע לומר לי?
צפה בקובץ המצורף 1226606
את צריכה להמיר ל- int, לא?עדיין.
הפונקציה משרשרת לי את הערכים. היא לא מחשבת אותם. (נגיד המשתמש הזין 5 ו- 5- הפונקציה החזירה 55)
צפה בקובץ המצורף 1226618
מוזר לי,את צריכה להמיר ל- int, לא?
שלא ישרשר למחרוזת
תודה רבה רבה!זו הפונקציה רק בשמות שונים...קוד:function x() { document.getElementById("d").innerHTML = parseInt(document.getElementById("a").value) + parseInt(document.getElementById("b").value); }
יש כמה אופציות להמרה את יכולה לקרוא עליהן כאן וכמובן במקומות נוספיםתודה רבה רבה!
עובד עכשיו.
מוזר לי, כי למדנו לעשות את זה בדרך אחרת אבל תמיד טוב ללמוד דרכים נוספות.
dev.to
תשתמשי בטבלת ASCIIשאלה נוספת, מורכבת יותר,
אני צריכה לייצר פונקציה שתקבל מהמשתמש משפט ,
ותחזיר את המשפט עם אות גדולה בתחילת כל מילה.
מישהו יכול לכוון אותי?
יש את הפונקציה SPLITשאלה נוספת, מורכבת יותר,
מישהו יכול לכוון אותי?
אפשרי עם רג'קס (match) שיאתר את האות הראשונה (או) כל אות שאחרי תו לבן (רווח, מעבר שבירה וכדו')שאלה נוספת, מורכבת יותר,
מישהו יכול לכוון אותי?
צודקת.יש את הפונקציה SPLIT
תחפשי אותה
את בעצם צרכה להפריד את המשפט למילים - לפי רווחים
בכל מילה להחליף אות ראשונה
ואז להפוך שוב את המארך למשפט, ואותו להדפיס.
הנכון בתרגילים האלו זה להתחיל, שורה שורה, ולראות שזה עובד (אפשר עם console.log לא צריך לעשות את זה עם אינפוטים אמיתיים וכו') בשלב ראשון כדאי גם לעבוד עם השמה של דוגמא ברורה, ורק אחרי שעובד לראות איך לקבל את המידע מהמשתמש.
זה קצת לא נכון לעזור לך מפה ולתת לך ונקציות כתובות על מגש של כסף... אם את באמת רוצה להיות מתכנתת בסופו של דבר
הנכון הוא לחפש את המידע והחומר הרלוונטים, ולנסות.
במקרה שמשהו תקוע בלי להצליח לדבג - לפעמים זה עניין מינימלי כמו חוסר בהמרה ל-INT או שיכחה של סוגריים במקום מסויים, ולזה יכולים לעזור לך פה מאד
בהצלחה!!
אכפת לך להחליף את שם הפונקציה לcalc?מה פה לא נכון? מישהו יודע לומר לי?
צפה בקובץ המצורף 1226606
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים