דרוש מידע עזרה דחופה לנער בגיל 13

• הוסף לסימניות
מדובר על בחור מבריק שעבר כמה וכמה קשיים וכיום המצב הוא שהוא לא הולך ללימודים כבר חצי שנה אנחנו מחפשים מסגרת שתואמת לו שידעו לדבר אתו בראש שלו אין לו שום בעיה נפשית זה יותר התנהגותית אבל הוא כן צריך פנימייה עם עטיפה מלאה וגבולות שיעזרו לו לגבש את עצמו ולהיות לאיש . אם מישהו מכיר ישיבה שיכולה להתאים אני אשמח שתשאירו פה פרטים תודה! הצלת נפש!

• הוסף לסימניות
ישיבת שמחת התורה בחיפה של הרב ארליך
מומלץ מאד במידה ומדובר בבחור יחסית שמור
מומלץ להתייעץ עם הרב צוקרמן שעובד ביחד עם הרב פליסקין, הוא מבין מאד בישיבות 0583200071

• הוסף לסימניות
שאלת חכם חצי תשובה.
ומי שלא התנסה בזה לא יכול להבין במה מדובר.
כמי שהתנסה במצב כזה (אמנם בגיל קטן יותר) אני לא בטוח שפנימיה זה הפתרון (למרות שאני מודה שהיתה תקופה שהייתי בטוח שרק זה הפתרון).
הקשיים שהוא חווה יוצרים חסמים שמפריעים לו לקום בבוקר (למשל בימים האחרונים היה אצל הבן שלי משהו כזה, למרות שהוא עבר למסגרת אחרת, ומבירור קצר התברר שאכן העניין ההוא קיים ברקע).
למעשה אני לא מכיר את הפרטים ולכן קשה לי לייעץ ספציפי אבל 2 דברים מעשיים-
א) לברר עם הצוות החינוכי האחרון שהיה אצלו היכן בדיוק הקושי
ב) לשאול לעצתם איזו מסגרת תתאים (לא חייבים לקבל את עצתם אבל לפחות לקבל כיוון)
וכמובן הרבה חום ואהבה והרבה תפילות!!! בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
מדובר על בחור מבריק שעבר כמה וכמה קשיים וכיום המצב הוא שהוא לא הולך ללימודים כבר חצי שנה אנחנו מחפשים מסגרת שתואמת לו שידעו לדבר אתו בראש שלו אין לו שום בעיה נפשית זה יותר התנהגותית אבל הוא כן צריך פנימייה עם עטיפה מלאה וגבולות שיעזרו לו לגבש את עצמו ולהיות לאיש . אם מישהו מכיר ישיבה שיכולה להתאים אני אשמח שתשאירו פה פרטים תודה! הצל
קשה לענות עם קצת פרטים.
אבל בעיקרון יש גם בבית שמש את ישיבת זכרון דניאל
מומלץ מאד לברר מול הצוות הקודם מה הבעיה בדיוק כמו שכתבו כבר ואחרי זה ללכת לאיש מקצוע שמתעסק בזה גם כבר אמרו
והכי חשוב תפילות של אמא. במיוחד בימים אלה ליד הנרות "ויהיו זרעי וזרע זרעי תלמידי חכמים"
בהצלחה
אה ועוד דבר תדעו שכל קושי שיש עכשיו רק יחזק אתכם ומהילדים האלה רואים אחרי זה המון פעמים את הכי הרבה נחת. אז לכבד אותם כי יום אחד הם אלו שיעשו לכם כבוד. תתגאו להגיד אני אמא של...

• הוסף לסימניות
אם הוא בחור חסידי
אז יש ישיבה ברחוב חגיז בשכונת זכרון משה בירושלים (אני לא זוכר את השם)
אבל זה שייך להרב ורטהיימר מארגון ידיד נפש
שמעתי מחבר ששלח לשם את הבן שלו לאחרונה שהוא מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
חסידים? ליטאים?
אם זה חסידים אני יכול לעזור .
(אני לא גזען פשוט אני מכיר רק את הסגנון הזה):)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש ברכסים איזה ישיבה מתאימה
רק שהיא בלי פנימיה

• הוסף לסימניות
מדובר על בחור מבריק שעבר כמה וכמה קשיים וכיום המצב הוא שהוא לא הולך ללימודים כבר חצי שנה אנחנו מחפשים מסגרת שתואמת לו שידעו לדבר אתו בראש שלו אין לו שום בעיה נפשית זה יותר התנהגותית אבל הוא כן צריך פנימייה עם עטיפה מלאה וגבולות שיעזרו לו לגבש את עצמו ולהיות לאיש . אם מישהו מכיר ישיבה שיכולה להתאים אני אשמח שתשאירו פה פרטים תודה! הצלת נפש!
נראה לי שקודם כל כדאי להצביע איפה הבעיה ואז למצוא מסגרת מתאימה
חצי שנה זה לא יומיים של קושי
הוא ך עזרה אמיתית לאסוף את עצמו ולהבנות מחדש
זה גיל רגיש ולכן חשוב מאוד המקצועיות והעיקביות
ולא כדאי לעשות ניסויים שעלולים לא להצליח ואז הבעיה עלולה להחריף...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממש תודה רבה לכל העוזרים! אבל אתם מבינים לבד שאני לא כתבתי את פרטי המקרה ברה"ר וד"ל עכ"פ המקרה מטופל בדקדוק רב ועם אנשים מקצועיים, מה שאני כרגע מנסה לברור הוא על כמה שיותר שמות של ישיבות שעונות על הקטריונים של עטיפה מקצועית ופנימייה (מקומות שעובדים עם הרווחה) ואנחנו נברר מכאן והלאה אם זה מתאים וככל שנדע יותר ככה נוכל לדייק יותר, תודה רבה וחנוכה שמח.

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה לכל העוזרים! אבל אתם מבינים לבד שאני לא כתבתי את פרטי המקרה ברה"ר וד"ל עכ"פ המקרה מטופל בדקדוק רב ועם אנשים מקצועיים, מה שאני כרגע מנסה לברור הוא על כמה שיותר שמות של ישיבות שעונות על הקטריונים של עטיפה מקצועית ופנימייה (מקומות שעובדים עם הרווחה) ואנחנו נברר מכאן והלאה אם זה מתאים וככל שנדע יותר ככה נוכל לדייק יותר, תודה רבה וחנוכה שמח.
אם אתה צריך מקומות שעובדים עם הרווחה זה כבר משהו אחר....
תפנה לרב צוקרמן שרשמתי את המספר שלו למעלה, הוא יוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
ישיבת מאור ושמש 2 סניפים ביתר ובני ברק
0556708327 הוא עובד שם ויפנה אותכם
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה