עזרה דחופה לעוד שעתיים!- סגירה סרט בפוורפוינט

• הוסף לסימניות
ערכתי איזה קליפון חמוד בפוורפוינט (אגב יש ב10 אפשרויות מתוקות ומלהיבות) לפני העבודה בדקתי שניתן לסגור סרט קצר ולא היתה בעיה

כעת מצגת עם 100 שקופיות מלאה בתמונות ומוזיקת רקע לא מצליחה להסגר.

אחרי כמה דקות סגירה מופיעה הודעה- "לא היתה אפשרות לסגור את הסרט- האם לנסות שוב"

נסיתי שוב ושוב ו--כלום.

משהו מכיר ויודע איך מתמודדים?

• הוסף לסימניות
תבדקו מה מצב הזיכרון ram בזמן שהוא נתקע

• הוסף לסימניות
תסגרי חלקים חלקים אולי

• הוסף לסימניות
בתצוגה מהתוכנה המצגת רצה? אם כן,
עצה לשעת חרום- כשאני צריכה לשלב קטע קצר מפאואר לתוכנת עריכה ואין לי כח לסגור סרט, אני פשוט מפעילה תוכנה ללכידת מסך, מפעילה את המצגת ו...
יש תכונות מעולות אני עובדת עם a tube catcher
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מנסה ואני לא רואה שהתוכנה הזאת גם מצלמת סרטים שרואים על המסך.

• הוסף לסימניות
תבדקי, יש בלשוניות למעלה screen record

• הוסף לסימניות
נכון בזה אני ניסיתי זה באמת מצלם מסך אבל למשל את החץ של העכבר שאיתו אני זזה בשטח שתחמתי
הוא לא מצלם( יש לי איזה מטרה בזה) שיראו גם את העכבר שרץ על המסך)
מקוה שהבנת אותי

• הוסף לסימניות
הבנתי מצוין, אבל יש שם אפשרות לקבוע אם רואים את הסמן של העכבר או לא, תסמני שכן ואז תזכי לראות את העכבר בכבודו ובעצמו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;685517:
בתצוגה מהתוכנה המצגת רצה? אם כן,
עצה לשעת חרום- כשאני צריכה לשלב קטע קצר מפאואר לתוכנת עריכה ואין לי כח לסגור סרט, אני פשוט מפעילה תוכנה ללכידת מסך, מפעילה את המצגת ו...
יש תכונות מעולות אני עובדת עם a tube catcher
בהצלחה

התוכנה מתאימה ל64 ביט?

ויש אותה כאן למשהו?

• הוסף לסימניות
סליחה על הסטת הנושא.
איך סוגרים בפאווארפוינט את המצגת שכוללת בתוכה סרטים שתפתח טוב כולל הסרטים במחשב אחר?
או האם ניתן לסגור מאוורפוינט לסרט?
תודה ענקית!!!
(זה דחווווף.....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;690415:
האם ניתן לסגור מאוורפוינט לסרט?
באופיס 2010 אפשרי
לפני זה - לא ידוע לי

• הוסף לסימניות
יש כאן למשהוא את התוכנה להורדה?(64 BIT)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה