עזרה דחופה מאוד!!!

• הוסף לסימניות
בעייה שמטריפה אותי!!!!

העכבר עושה דין לעצמו ומגיב מתי שבא לו ניסיתי כמה עכברים אלחוטי ולא אלחוטי.

טכנאי התחבר אלי מרחוק ושחזר את המחשב לנקודה הראשונה (כמובן שכל מה שהתקנתי אח"כ נמחק:(:mad:

אבל עדיין הבעייה נותרה בעינה
מה אפשר לעשות? דחוף מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כאן מישהושיכול להתחבר אלי ולנסות לראות מה הבעייה?

• הוסף לסימניות
צור איתי קשר במייל, אני ינסה.

• הוסף לסימניות
אולי זה כי יש לך במחשב תמונת הרה"ק ר' ישעיה קרעסטירר זי"ע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ל;2493024:
אולי זה כי יש לך במחשב תמונת הרה"ק ר' ישעיה קרעסטירר זי"ע?

לא נראה לי כ"כ מתאים לזלזל כך בסגולה הידועה, בלי ציניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;2493576:

ואני חושה שעצם הסגולה מזלזלת ברבי יהושע...

שהיה צדיק יסוד עולם וכו'

ועושים אותו סגולה לעכברים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;2493576:

לא התכוונתי ח"ו לזלזל בסגולה ולא בצדיק זי"ע, ואם הובן כך, אני מצטערת מאד וחוזרת בי.

חשבתי באמת מהענין הנ"ל לפני שכתבתי, והסקתי בדעתי כי המשפט לא יובן כזלזול בסגולה ובצדיק, ישנם בדיחות רבות הסובבות סביב דברים שבקדושה, והם לא מתפרשים כזלזול.

אך שוב, סליחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2495550:
ואני חושה שעצם הסגולה מזלזלת ברבי יהושע...

שהיה צדיק יסוד עולם וכו'

ועושים אותו סגולה לעכברים

הוא עשה עצמו סגולה לעכברים עוד בחייו, כך קיבלתי מפי אדם צדיק. ואדרבה, "חית השדה הושלמה לך".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ל;2495599:
לא התכוונתי ח"ו לזלזל בסגולה ולא בצדיק זי"ע, ואם הובן כך, אני מצטערת מאד וחוזרת בי.

חשבתי באמת מהענין הנ"ל לפני שכתבתי, והסקתי בדעתי כי המשפט לא יובן כזלזול בסגולה ובצדיק, ישנם בדיחות רבות הסובבות סביב דברים שבקדושה, והם לא מתפרשים כזלזול.

אך שוב, סליחה!

כל הכבוד זה ממש נדיר לראות אנשים שיודעים להודות מתי שהם טעו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה