עזרה עזרה דחופה - מדפסת HP 3835 עושה לי בעיות, ואנחנו זקוקים לה - דחוף!!!

• הוסף לסימניות
קניתי מדפסת HP 3835 לפני כמחצית השנה יום אחד במהלך הדפסה הפסיקה לעבוד, וכותבת לי שהמחסניות לא טובות - להחליף מחסנית,
קניתי חדש ולא השתנה כלום, לאחר מכן כותבת לי את השגיאה הבאה,
עזרה דחוף
IMG_2721.JPG

• הוסף לסימניות
עדכון הדרייבר של המדפסת
איפוס להגדרות יצרן בהגדרות המדפסת

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תנצלו מהר את האחריות שלהם שבד"כ היא טובה
אחרי שנה הם לא יציצו לעברכם

• הוסף לסימניות
קניתי מדפסת HP 3835 לפני כמחצית השנה יום אחד במהלך הדפסה הפסיקה לעבוד, וכותבת לי שהמחסניות לא טובות - להחליף מחסנית,
קניתי חדש ולא השתנה כלום, לאחר מכן כותבת לי את השגיאה הבאה,
עזרה דחוףצפה בקובץ המצורף 722113
נראה לי משהו השתגע במדפסת הזאת.

אצלי גם התחילה לעשות לאחרונה ממש בעיות בהדפסה. יכולה להדפיס דף פשוט בלי הרבה מלל בערך 10 דקות ולהיתקע אנושות בסריקה.
אולי באמת אני אשחזר.
אולי מישהו יודע, מה עושים שזה מתנתק כל כמה זמן מהרשת?? והכבל סופית לא עובד תקין למרות שהכל טוב??? (אף אחד לא נוגע בזה והכבל עצמו יחסית חדש והמחשב לא מזהה אותו אפילו...

נראה לי עבר עליו הכלח.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה