עזרה דחופה מהמבינים בgmail

• הוסף לסימניות
תודה מראש לכל העונים
ייבאתי דואר מתוכנת outlook לgmail
באמצע העברה גיליתי שהוא לא מעביר את הקבצים הנכונים
ביטלתי את העברה אבל כל מה שהוא כבר העביר הוא מחק מאוטלוק
האם יש אפשרות להחזיר את הקבצים לאטלוק?
(לפני שהתחלתי את ההעברה ביקשתי שישמור את הקבצים 14 יום יכול להיות שהוא שמר במקום אחר?)

• הוסף לסימניות
מה אמור לתת לי האתר?
אני לא מצליחה להכנס

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה משמעותי הפרט הזה
הכתובת היא של okmail וזה נפתח דרך outlook web app

• הוסף לסימניות
אין עם מי לדבר שם ניסיתי לדבר איתם
והם אומרים שזה מעבר לתמיכה שלהם
אין לי עוד מה לעשות???
יש אפשרות לייצא את המיילים מגימייל בחזרה לאטלוק?

• הוסף לסימניות
תוסיפי את החשבון ג'ימייל שלך באאוטלוק
או שתכנסי מהאאוטלוק אחר לחשבון okmail
או שתצליחי לעשות את זה באותה התוכנה שאת משתמשת.

• הוסף לסימניות
באותו נושא,
אני רוצה לפתוח כתובת מייל חדשה בג'ימייל ולהפנות אליה את כל המיילים שמגיעים לכתובת הישנה (שלא אצטרך לקפץ בין 2 כתובות)

איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
באותו נושא,
אני רוצה לפתוח כתובת מייל חדשה בג'ימייל ולהפנות אליה את כל המיילים שמגיעים לכתובת הישנה (שלא אצטרך לקפץ בין 2 כתובות)

איך עושים זאת?
כבר כתבו על כך המוווון תעשו חיפוש קצר...

ראו כאן מדריך מפורט בעניין וקרדיט ל @חסידישער
בהצלחה!!

https://support.google.com/mail/answer/10957?hl=iw&ref_topic=7280290

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה