עזרה דחופה- מה זה אומר?

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התחלתי פרויקט בפרימייר לפני כמה שבועות,
ועכשיו שאני באה להמשיך, זה לא נפתח, וכתוב לי:
מה זה אומר?
מה אני אמורה לעשות?

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 24.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תנסי לפתוח את פרימייר רגיל ולעשות open

• הוסף לסימניות
ניסיתי, זה לא עוזר!

• הוסף לסימניות
למחוק רנדורים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות לפתוח את הקבצים של הגיבוי האוטומטי של פרימייר
בתיקיה של הפרוייקט לחפש את תיקיית auto save
ולחפש את הקובץ שנשמר לאחרונה (לפי תאריך ושעה)
לאחר שאת פותחת אותו אל תשכחי לשמור אותו בשם אחר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ניסיתי את שתיהם, וזה גם לא עזר!

מי יכול להציל אותי?
מה עוד אני יכולה לנסות?

• הוסף לסימניות
תנסי לייבא את הפרויקט לתוך פרויקט חדש

• הוסף לסימניות
שום דבר לא עוזר!
יש עוד משהו שאני יכולה לנסות???????
תעזרו לי.....

אני עובדת עם CS5.5 ומייבאת מפוטושופ, יכול להיות שזה משבש?

• הוסף לסימניות
לא מתמצאת הרבה בפרימייר,
אבל תנסי אולי לפתוח את הקבצים בפוטושופ- ותורידי אותם לרזולוציה של מסך (72) ולגודל הפרויקט
(720x576)

• הוסף לסימניות
אמרו לי שאולי זה מקודדים שחסר לי,
איך אני יכולה להתקין את זה?

-אני חסומה-

• הוסף לסימניות
כעיקרון ממה שאני יודעת זה מותקן אצלי במחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה