- הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימי;1919925:נראה לי, שכשמנסים לתפוס משהו היד פונה הפוך: כף היד פשוטה מלמטה- למעלה. בצורה שאת ציירת- התפוחים לא יתפסו ביד, הם יפלו...
???נכתב ע"י אבי100;1919943:מזכיר בהרבה את חצקל טורנהיים
הוא עומד מאוד גבוה. לא סביר שהתפוח יפול מלמעלה אל שתי ידיו הפרושות---נכתב ע"י סימי;1919925:נראה לי, שכשמנסים לתפוס משהו היד פונה הפוך: כף היד פשוטה מלמטה- למעלה. בצורה שאת ציירת- התפוחים לא יתפסו ביד, הם יפלו...
נכתב ע"י בתיה G;1919873:ממש אהבתי!
מחכה לראות את זה גמור...
בקשר לתנוחת היד - רפי רפי העלה ציורים מצוינים! של תנוחות ידיים שיכולות להיות מוצלחות ממש לתנוחה שאת מחפשת. ממליצה לך בעיקר את אחד מהמסומנים (מנסיון, כחסידה...)
צפה בקובץ המצורף 271436
ואגב - משהו בשטריימל של החסיד התיק לי מאוד.
אני חושבת שזה בגלל שהקו התחתון (של השטריימל) בצד שמאל - צריך קצת לרדת (מסומן בסגול), וגם בצד ימין - יש חלל ריק (מסומן גם כן בסגול). השטריימל חבוש על הראש, סביב המצח. אין רווח!צפה בקובץ המצורף 271437
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים