עזרה דחופה: מה מפריע בתנוחת היד?

• הוסף לסימניות
אויש---
נמאס לי להתעכב על הקוביה הזו, דחוף בטירוף. (הקומיקס אמור להיות גמור הלילה---)
יש לי איזו תנוחה בראש, ולא מצליחה להתפטר ממנה.
החסיד אמור לנסות לתפוס תפוח מלמטה

תודה ענקית מראש לכל העוזרים!
המשך עבודה פורה

קבצים מצורפים

• שאלה.PNG
    KB 109.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
היד העליונה מידי גדולה והיה עדיף להחליף את הידים שהפנימית תהיה למעלה והחצונית למטה

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
אם היד למטה אמורה להחזיק תפוח, האצבעות סגורות חזק מידי - אין שם מקום לתפוח

• הוסף לסימניות
קחי השראה

קבצים מצורפים

• stock-photo-organic-fruit-and-vegetables-farmers-hands-with-freshly-harvested-apples-300221870.jpg
    KB 32.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אוי, לא הסברתי את עצמי מספיק טוב.
עזבו את היד למטה, היא אחוזת במעקה של הפארענצ'עס (האודיטוריום של החסידים בטיש)
היד למעלה אמורה להיות בהיכון לתפוס תפוח שהאדמו"ר משליך, והיא הדורשת תיקון.
תודה על ההעזרה!
דחוף דחוף מי שיוכל לעזור- כמה שיותר מהר, תודה!

• הוסף לסימניות
אם זה לתפוס תפוח שנזרק אליו הוא צריך לתפוס מלמטה, כך יש סיכוי שזה יגיע אליו ולא לשטריימל שמתחתיו :D

• הוסף לסימניות
היד למעלה אמורה להיות מסובבת לכיוון התמונה שיראו את האצבעות בהיכון

• הוסף לסימניות
קחי השראה מפה.
הוא קצת מקצין את זה אבל זה הכיוון.

קבצים מצורפים

• d794d790d797d7aa2.jpg
    KB 87.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ממש אהבתי!:)
מחכה לראות את זה גמור...;)

בקשר לתנוחת היד - רפי רפי העלה ציורים מצוינים! של תנוחות ידיים שיכולות להיות מוצלחות ממש לתנוחה שאת מחפשת. ממליצה לך בעיקר את אחד מהמסומנים (מנסיון, כחסידה...;))
צפה בקובץ המצורף 271436

ואגב - משהו בשטריימל של החסיד התיק לי מאוד.
אני חושבת שזה בגלל שהקו התחתון (של השטריימל) בצד שמאל - צריך קצת לרדת (מסומן בסגול), וגם בצד ימין - יש חלל ריק (מסומן גם כן בסגול). השטריימל חבוש על הראש, סביב המצח. אין רווח!צפה בקובץ המצורף 271437

• הוסף לסימניות
נראה לי, שכשמנסים לתפוס משהו היד פונה הפוך: כף היד פשוטה מלמטה- למעלה. בצורה שאת ציירת- התפוחים לא יתפסו ביד, הם יפלו...

• הוסף לסימניות
מזכיר בהרבה את חצקל טורנהיים

קבצים מצורפים

• שאלה.PNG
    KB 109.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימי;1919925:
נראה לי, שכשמנסים לתפוס משהו היד פונה הפוך: כף היד פשוטה מלמטה- למעלה. בצורה שאת ציירת- התפוחים לא יתפסו ביד, הם יפלו...

גם אני חושבת כך.
מאד יפה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבי100;1919943:
מזכיר בהרבה את חצקל טורנהיים
???
מעניין לראות תמונות שלו (אולי הוא ירצה לקנות את הקומיקס כדיוקן;))
נכתב ע"י סימי;1919925:
הוא עומד מאוד גבוה. לא סביר שהתפוח יפול מלמעלה אל שתי ידיו הפרושות---
נכתב ע"י בתיה G;1919873:
ממש אהבתי!:)
מחכה לראות את זה גמור...;)

בקשר לתנוחת היד - רפי רפי העלה ציורים מצוינים! של תנוחות ידיים שיכולות להיות מוצלחות ממש לתנוחה שאת מחפשת. ממליצה לך בעיקר את אחד מהמסומנים (מנסיון, כחסידה...;))
צפה בקובץ המצורף 271436

ואגב - משהו בשטריימל של החסיד התיק לי מאוד.
אני חושבת שזה בגלל שהקו התחתון (של השטריימל) בצד שמאל - צריך קצת לרדת (מסומן בסגול), וגם בצד ימין - יש חלל ריק (מסומן גם כן בסגול). השטריימל חבוש על הראש, סביב המצח. אין רווח!צפה בקובץ המצורף 271437

תודה על הערות החשובות. לבנתיים השארתי את היד כמו שהיא (אם ישאר זמן נטפל בה)
ואגב, גם אני משתייכת לחסידות ענקית עם טישים מפוצצים--- יש לי קצת נסיון (אומנם לא בלתפוס תפוחים, אבל בכיוון;))

• הוסף לסימניות
לפי התאור של בעלי (שתפס כבר 5 תפוחים בימי חייו... תתפסו תור ;) )
התפוח נזרק לגובה,
כך שהתפיסה בעצם יוצאת בכף יד ישרה נוטה מעט לכיוון מעלה ולא מכופפת ללמטה
(כמו שתופסים כדור) ומן הסתם גם שבלהט הרצון לתפוס, שולחים את 2 הידיים ולא תופסים במעקה...
(את אף אחד בנראה לא מעסיק העובדה שהוא עלול ליפול מהפרנצס... הרי התפוח ישמור מהנפילה ...:D.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה