- הוסף לסימניות
כולם כולל כולם שותפים לפשע הזה.יש לו אישה? ילדים? משפחה?
צריך לחשוב גם עליהם.
היום בכ''א הוא עשה את זה עם אשתו יחד והילדים מאחור מתיזים עליה מים וכל מיני משקאות..
כולם כולל כולם שותפים לפשע הזה.יש לו אישה? ילדים? משפחה?
צריך לחשוב גם עליהם.
לא מישהו שמוסמך על כולם..לא ייאמן.
יש רב לשכונה?
לדווח צריך בחי, אחרת אף אחד לא יאמין לי,@BS''D כמי שמכירה את מורכבות העניין, אני חוזרת ואומרת:
אלימות זה עסק לטיפול במשטרה. נקודה.
ואם יש עדויות משכנים נוספים, אז לא חייבים הקלטות בכלל.
פשוט תפנו למשטרה, תדווחו. זה ענין של חיים.
כל הכבוד על האכפתיות והערנות.
המשטרה מתייחסת מאוד ברצינות לדיווחים כאלו, בפרט אם כמה שכנות תתלוננה.לדווח צריך בחי, אחרת אף אחד לא יאמין לי,
והוא עושה את זה ב-ש-ב-ת
זה לא נכוןלדווח צריך בחי, אחרת אף אחד לא יאמין לי,
והוא עושה את זה ב-ש-ב-ת
תשאלי רב אם זה עניין של פיקוח נפש אולי מותר לך להתקשר לדווח בשבתוהוא עושה את זה ב-ש-ב-ת
לא חוקי, לא מוסרי וגם לא כדאי. זה עלול לעלות להם ביוקר.קודמ"כ הזדעזעתי
ולדעתי מה שצריך לעשות זה לשלוח כמה אברכים חזקים ש"יטפלו" בב"א העזוי הזה !!!1
גם לא יועיל.לא חוקי, לא מוסרי וגם לא כדאי. זה עלול לעלות להם ביוקר.
במה?הבנ''א יתנקם בי כמו שצריך!
אבל תגידו לי איך לב יהודי יכול לראות דבר כזה ולשתוק???
לצערי לא חסר.במה?
למה זה מאפיונר?
וודאי.אם נשלח את החומר לעיתונאי כלשהו לא מהמגזר שלנו שיפיץ את זה, יש לו דרך לדעת ממי זה הגיע?
וודאי שמה? שהוא ידע שזה הגיע ממני?וודאי.
יש עיתנואים ייעודיים לדברים האלו.
השאלה העניין של חילול ה' כשיראו בתקשורת איש חרדי וכו
מה לעשות?השאלה העניין של חילול ה' כשיראו בתקשורת איש חרדי וכו
סליחה, ציטטתי את המשפט הלא נכון מההודעה שלך.וודאי שמה? שהוא ידע שזה הגיע ממני?
מה לעשות?
לא עולה לי בראש עיתונאי חרדי שיכול להיות נקי מצדו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים