כללי עזרה דחופה!!!!!-מחיר לעמוד באלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על עיצוב אלבום דיגיטלי?
מה המחיר לדאבל?
6 דאבלים?
(ליום נישואין)
דחוף!! דחוף!! דחוף!!

• הוסף לסימניות
בין 20-100 לעמוד
:)
עוזר?
פרוט קצר- יכולים למצא גרפיקיות שיעשו את העבודה
ב20 שקל לעמוד דאבל אם לא פחות ...
אז תחשבי בכמה משתלם לך לעשות...

• הוסף לסימניות
20 ש"ח עמוד או לדאבל?

• הוסף לסימניות
אני הייתי לוקח על כזה דבר 60 ש"ח לדאבל דהיינו 360 על כל האלבום!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תתפלאי לשמוע - הגיע אלי צלם שרצה שאני יעבוד איתו והוא ישלם לי על אלבום של 35 עמודים דאבל
350 שקל - כן זה המחיר שגרפיקאית אחת הציעה לו...

• הוסף לסימניות
מאד תלוי מה את נותנת במידה ויש לך עמודים שהם בעימוד אמרקאי שזה בעצם פשוט ללא עיצוב כמעט או שאת מתקשקשת בפוטושופ על גוונים שונים, צריבות וכו'
לדעתי את צריכה לתת ללקוח להבין את האפשרויות בין סוגי העצובים (אפשר כמובן באלבום אחד לשלב אותם ואז יש מחיר לעמוד אמריקאי ומחיר לעיצוב מיוחד)
ואם את מעונינת במחיר גלובלי אז הכי הגיוני לתת את טווח מחירים, כמו בין 270 ל500 ש"ח (אולי זה קצת פרוע הטווח הזה)

• הוסף לסימניות
גם באלבום אמריקאי/תבנית
מותר לשלם יותר מ 7 ש"ח לעמ'
350ש"ח זה שחיטה של מחיר והגרפיקאיות שעובדות בכזה מחיר שונאות את עצמן מיום ליום
לדעתי פחות מ 15-20 ש"ח לעמ' פשוט ביותר לא משתלם בהנחה שלוקח להתעסק איתו לא יותר מרבע שעה כולל כל התיקונים במצטבר בסך כל העמ'...
אבל זה תלוי כמה את לוקחת לשעה וכמה הערכת זמן יקח לך לעצב
זה קשה לתמחר....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ממש ככה- גרפיקאית שמוכנה להוריד את מחיר השוק לצלמים ולקחת 350 שח ל35 דפים זה מזעזע,
כן היא כנראה לא יודעת להעריך את עצמה:(
מה פתאום 15 שח לעמוד? זה גם ממש זול- גם 20 זה זול ומחיר אפסי.
לא שוה להדליק את המחשב ל20 שקל

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על דאבל?? :(
לא שווה לעבוד בשביל 20 ש"ח.......
40 נשמע סביר, לא?

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה ששמתי לב עכשיו שאת מדברת על אלבום נישואין שזה בד"כ כאב ראש
שימי לב לקחת מחיר משתלם ולהגביל כמות תיקונים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בנוסף לנ"ל...
כמה זמן לדעתך יקח לך לעצב דאבל?
אילו תמונות תקבלי מהלקוח? (תמונות במצב אנוש, או תמונות טובות...?)
איזה סגנון עיצוב הלקוח הנחמד דורש? (חסידי, קלאסי...?)
בכמה תרצי לעשות את העבודה הזו....
ואז תנסי לבנות לך מחיר
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לוקחת בין 40-60 ש"ח לעמוד דאבל [ומשתדלת שלא לקבל עבודות כאלה].
אי אפשר לקבל היום בשוק יותר מזה, וזו עבודה לא הכי.

• הוסף לסימניות
באמת חשוב לקחת בחשבון שאלבום יום נישואין זה לא אלבום חתונה. התמונות שם לא בדיוק של מאיר שבח... יותר של "דודה אלישבע ז"ל צילמה אותנו בכינרת"... עם תיקוני תאורה וכו'.

• הוסף לסימניות
אולי זו סטיה מהנושא אבל זה חשוב מאוד!
יפה, כדאי שנהיה קשוחות, כזה מחיר זאת שחיטה, בעבר עבדתי גם עם צלם כזה ובמשך הזמן הוא גם ידרוש ממך לתקשר עם הלקוחות, דהיינו להיות מזכירה שלו ולהתיחס אליהם יפה דהיינו לא לקחת להם כסף על תיקונים... ועוד היד נטויה...

• הוסף לסימניות
פנתה אלי לפני כמה שבועות מישהי שעבדה איתי לפני שנים ורצתה לשלוח אלי לקוחה לאלבום דיגיטלי.
אמרתי לה שאני לא מתעסק עם זה (מתוך מחשבה שצריך להשקיע מדי הרבה זמן לדברים כאלו).
מי היה מאמין שיש כאלו שלוקחים 10 ש"ח לעמוד. תתביישו לכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה