רשתות עזרה דחופה. מחשב מתחבר רק לחלק מהאתרים

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב שלחלק מהאתרים לא מתחבר ולחלק כן. גם בכרום וגם באקספלורר.
מחקתי והתקנתי מחדש את הדפדפן ולא עזר.
יש לי עוד מחשב על אותה רשת ועובד מצויין.
בעבר היה לי תקלה במחשב שלא עבד הווי פיי ותוקן בהתקנת דרייברים מחדש.

• הוסף לסימניות
מה הפירוש לחלק מהאתרים לא מתחבר ולחלק כן? מה הוא כותב כשהוא לא מתחבר?

• הוסף לסימניות
אפשר צילום מסך של הבעיה? או לפחות פירוט? איך זה נראה כשלא ניתן הלתחבר לאתר?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-05-13 222501.png
    צילום מסך 2025-05-13 222501.png
    KB 22.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אם כך אולי כדאי לנסות שוב?
זה אמור להיות קשור, חלק גדול מהאתרים כן עובדים.
הדרייברים יכולים להיות מותקנים רק ישירות לדיסק קשיח, זה עולה לי טכנאי.
אם לא תהיה ברירה אני כנראה אעשה את זה, אבל מנסה לבדוק

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות קשור, חלק גדול מהאתרים כן עובדים.
הדרייברים יכולים להיות מותקנים רק ישירות לדיסק קשיח, זה עולה לי טכנאי.
אם לא תהיה ברירה אני כנראה אעשה את זה, אבל מנסה לבדוק
מה ז"א?
יש משהו חריג במחשב שלכם?
בד"כ מה שעושים באופן ביתי זה למחוק את הדרייבר הבעייתי דרך מנהל ההתקנים ולאחר הפעלה מחדש הוא מותקן באופן אוטומטי

• הוסף לסימניות
מה ז"א?
יש משהו חריג במחשב שלכם?
בד"כ מה שעושים באופן ביתי זה למחוק את הדרייבר הבעייתי דרך מנהל ההתקנים ולאחר הפעלה מחדש הוא מותקן באופן אוטומטי
אני לא מבין גדול, ניסיתי בעבר לטפל בזה לבד ופשוט לא מצאתי דרייברים למחשב ההוא. Huawei.
הבאתי לטכנאי והא אמר שטיפל בזה ע"י התקנה ישירות לדיסק קשיח

• הוסף לסימניות
אני לא מבין גדול, ניסיתי בעבר לטפל בזה לבד ופשוט לא מצאתי דרייברים למחשב ההוא. Huawei.
הבאתי לטכנאי והא אמר שטיפל בזה ע"י התקנה ישירות לדיסק קשיח
התקנה מחדש של הדרייברים לא דורשת הורדה של דרייברים וכו',
אלא למצוא את הדרייבר הבעייתי במנהל ההתקנים, למחוק אותו, ולהפעיל את המחשב מחדש. הדרייבר יותקן מחדש אוטומטית בעת ההפעלה מחדש.

• הוסף לסימניות
אלא למצוא את הדרייבר הבעייתי במנהל ההתקנים, למחוק אותו, ולהפעיל את המחשב מחדש. הדרייבר יותקן מחדש אוטומטית בעת ההפעלה מחדש.
אוקיי, אני אנסה לעשות את זה.
איך אפשר לזהות דרייבר בעייתי?

• הוסף לסימניות
לא תמיד

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהאינטרנט שלכם מוגדר כאינטרנט בחו"ל
אם כן,יש אתרים שחוסמים גלישות כאלה

• הוסף לסימניות
אוקיי, אני אנסה לעשות את זה.
איך אפשר לזהות דרייבר בעייתי?
אם הדרייבר של הרשת הוא הבעייתי, אז למצוא את המקטע 'מתאמי רשת' במנהל ההתקנים. ההתקנים הנפוצים הם של רילטק, אם כי מחשבים של וואווי פחות נפוצים אז לא מבטיחה שזה מה שיהיה. ניתן ליתר ביטחון למחוק את כולם. כולם יותקנו אוטומטית בעת ההפעלה מחדש.

• הוסף לסימניות
ככל הנראה תוכנת סינון/אנטי וירוס/חומת אש/הגדרות פרוקסי

• הוסף לסימניות
למעשה אני חושב שהדיון על הדרייברים קצת מיותר, מכיון שאם זה גולש לחלק מהאתרים אז זה לא בעיה של דרייברים

• הוסף לסימניות
אני יושב וקורא ומנסה להבין, איך תקלה בדרייבר קשורה לבעיה של גלישה חלקית. לא הצלחתי.

אם המחשב גולש לפחות באתר אחד חלק, משמע דרייבר הרשת תקין או לפחות פעיל.
מכאן השאלה מה מי ולמה מונע את הגישה לאתרים האחרים.
ומאחר שפותח האשכול לא נידב מעצמו מידע מלא על הרשת שלו (יש סינון כלשהו? המחשב פרטי או מנוהל?) ועל התקלה (אותם אתרים לא נפתחים שוב ושוב? או כל פעם אתר אחר נחסם?),
אשאר בתמיהתי ללא מענה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה