כללי עזרה דחופה מי שיכול

• פותח הנושא up
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ PDF שנוצר באינדיזיין.
אין לי אותו פתוח באינדיזיין.
עכשיו אני צריכה להחליף שם דף בדף אחר.
יש מצב לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
יאווו זה דחוף!
אני יושבת ומחכה לתשובה שלא באה!
כי אני צריכה לגמור עם זה לפני השינה...

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות את זה Acrobat
(התוכנה ולא Adobe Reader)

בצד ימין איפה שכל הדפים
פשוט לגרור דף בדף אחר

• הוסף לסימניות
תודה!
מקוה שילך לי מהר.

• הוסף לסימניות
לא היה לי אקרובט, אז התקנתי.
מסתומרת צד ימין? הכל באנגלית
אשמח אם תפרטי לי יותר!

• הוסף לסימניות
אם התקנת בכזו קלות כנראה שמדובר בAdobe Reader,
לא נראה לי שיש אפשרות להחליף דפים,
אם ברצונכם תוכלו לשלוח באישי/להעלות לכאן, ואוכל להחליף לכם בקלות.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 240265

פשוט למחוק את העמוד הרצוי, ולגרור אליו את העמוד הרצוי מקובץ אחר.
(לפתוח את הקובץ השני, לפתוח את הלשונית בצד שרואים את העמודים, ולגרור את העמוד הרצוי למיקום הרצוי בקובץ הראשון)

ב-ה-צ-ל-ח-ה!

קבצים מצורפים

• לכידה 1.PNG
    KB 663.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה