עזרה דחופה מצלמות הפורום

• הוסף לסימניות
מה עושים עם כרטיס זיכרון של 32 גיגה שהמצלמה קוראת מצויין, אך המחשב לא מזהה אותו לא מקורא כרטיסים ולא דרך המצלמה. אנא פתרון דחוף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mitzpe;1621101:
מה עושים עם כרטיס זיכרון של 32 גיגה שהמצלמה קוראת מצויין, אך המחשב לא מזהה אותו לא מקורא כרטיסים ולא דרך המצלמה. אנא פתרון דחוף!
אצלי זה גם קרה שהקורא כרטיסים לא זיהה
ובקורא אחר כן זיהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mitzpe;1621101:

מחליפים מחשב.

• הוסף לסימניות
וברצינות- תנסי קורא כרטיסים אחר. או לחילופין אותו קורא על מחשב אחר לשלול בעיה בקורא.

• הוסף לסימניות
ניסיתי קורא אחר. וגם דרך חיבור למצלמה לא מזהה. אולי קרה משהו לכרטיס? אבל המצלמה מראה את התמונות, אז מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם,
הפתרון זה לנקות מוירוסים.
ע"י אנטי-וירוס מעודכן

• הוסף לסימניות
איך אפשר לנקות מוירוס אם המחשב לא מעלה את זה בכלל?

• הוסף לסימניות
מחשב אחר ניסית?
את יכולה להביא לי לבדוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mitzpe;1621199:
איך אפשר לנקות מוירוס אם המחשב לא מעלה את זה בכלל?

הכוונה נראה לי לווירוס במחשב עצמו.
היה לי את זה עם כל כרטיס שהכנסתי ובסוף הסתבר שזה היה ווירוס שיותר מאוחר הזיק לכל התפקוד של המחשב, איש מקצוע סידר את זה בסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה