עזרה דחופה- סאונד לא מסונכרן עם וידאו

• הוסף לסימניות
נתקלתי בבעיה נורא מוזרה...
יש לי וידאו תקין שמחוץ לתוכנה (בהפעלה בנגן חיצוני) עובד מעולה, אבל כשאני מייבאת אותו לפרימייר לקראת אמצע הסרטון הסאונד פתאום לא מסונכרן.
רואים את המרואיין מדבר לפני ששומעים את הסאונד.
נתקלתם בבעיה כזאת? מה עושים?? ניסיתי לסנכרן באופן ידני ולא הצלחתי....

• הוסף לסימניות
לי היה את הבעיה הזו בCC 2018 פעם אחת
והסאונד מהאמצע ניהיה כפול בזמן מהוידיאו
אז הסתדרתי בקלות

• הוסף לסימניות
לי היה את הבעיה הזו בCC 2018 פעם אחת
והסאונד מהאמצע ניהיה כפול בזמן מהוידיאו
אז הסתדרתי בקלות

כיף לך... אצלי זה עיניין שניות....

• הוסף לסימניות
גם לי קרה ככה ב CC2018
וזה היה מתיש
זה היה 2 מצלמות של הופעה
והתחלתי להזיז ידני ענין של שניות ומלמטרים..
אך כשפתחתי שוב לאחר מכן את התוכנה להמשיך לעבוד פתאום זז במקום אחר ואיפה שסדרתי שוב השתבש
מה עושים עם זה???

• הוסף לסימניות
נראה לי שמצאתי את הפתרון!
אם הקובץ המדובר הוא קובץ MP4 הפתרון הוא פשוט לשנות את הסיומת לmov.
לי זה עבד:D

• הוסף לסימניות
גם לי קרה ככה ב CC2018
וזה היה מתיש
זה היה 2 מצלמות של הופעה
והתחלתי להזיז ידני ענין של שניות ומלמטרים..
אך כשפתחתי שוב לאחר מכן את התוכנה להמשיך לעבוד פתאום זז במקום אחר ואיפה שסדרתי שוב השתבש
מה עושים עם זה???

קרה לי גם, בארוע עם שלוש מצלמות וסאונד חיצוני, אם מסנכרנים דרך פלורלאייז לפעמים מצלמה אחת היא הבעייתית ואם מוצאים אותה מהסינכרון הבעיה מסתדרת.
במקרה שלי זה קרה בגלל שאחת המצלמות צילמה בתוך האולם שם הייתה מוסיקה אחת ושתי האחרות צילמו בחוץ שם הייתה מוסיקה אחרת...

• הוסף לסימניות
אכן MP4
אני לא מאמינה
אנסה בMOV

• הוסף לסימניות
טעיתי הסיומת של הקבצים שלי MTS
פרמיארCC2018 לא מקבל לי סיומת MOV
יודעים למה??
מבאס........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה