עזרה דחופה! -סרט בתוך מסיכת ענן.

• הוסף לסימניות
יש לי סרט אני רוצה להכניס בתוך ענן
אבל זה צריך להיות מעל סרט נוסף
משהו כזה:
איך עושים את זה?
יש לי את הצורה באילוס.
מה הדרך הנכונה?
שכחתי, תעזרו לי!!!!!

קבצים מצורפים

• דוגמא-01.png
    KB 33.6 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
בפרימייר?
באפטר?
שימי את הסרט הראשון
מעליו את הסרט השני, ואז תשימי את המסכה.

• הוסף לסימניות
בס"ד
מסכה פרמייר:
יוצרים קובץ שחור לבן חיצוני עם הענן(פוטושופ)
ליצירת המסכה מניחים בשכבות בפרמייר
ואז 2 אפשריות:למקם את המסכה כשכבה בפרמייר ולהשתמש באפקט טרק מט קי
ולהגדיר את שכבת המסכה .אפשרות שניה באפקט אימג' מט קי ואז להשאיר את הקובץ במקומו ולהגדיר את המסכה במיקום הקובץ החיצוני במיקום שהוא ממוקם במחשב
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1547684:
בפרימייר?
באפטר?
שימי את הסרט הראשון
מעליו את הסרט השני, ואז תשימי את המסכה.

אני יודעת שככה עושים אבל אני רוצה צורה של ענן ואין את זה באפטר בכלי הצורות
האם אני יכולה לעשות את המסיכה בצורת ענן? לא בכלי בצפורן?.....

• הוסף לסימניות
את פשוט צריכה לייבא את המסיכה בצבעי שחור ולבן מאילוסטרייטור, בדיוק בגודל של הסיקוונס בפרימייר, ושם להפוך אותו למסיכה כמו שאמרו לך ב-track matte key או בimage matte key.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה