כללי עזרה דחופה - עימוד באינדיזיין

• הוסף לסימניות
ממש דחוף!!

יש לי 300 קבצים של PDF בגודל שווה ואני חייבת לעמד את כולם בתוך מסמך אחד איך אני עושה את זה?
יש איזה קיצור דרך או שאני צריכה למקם אחד אחד????

תודה מראש לכולם!!

• הוסף לסימניות
אם יש מי שיודע שאי אפשר לעשות דבר כזה זה גם יעזור לי..

לפחות אני יתחיל לעבוד על העימוד:(

• הוסף לסימניות
לכאורה תחבר את כולם לתוך PDF אחד
ואז תשתמש בסקריפט PlaceMultiPagePDF

• הוסף לסימניות
בתוך אקרובט פרופשינל יש כלי שמאפשר לחבר קבצי פידיאף מרובים זה לזה בצורה קלה. אפשר לשנות את סדר הקבצים בקלות, ואז הוא מחבר הכל ביחד.

• הוסף לסימניות
"בתוך אקרובט פרופשינל יש כלי שמאפשר לחבר קבצי פידיאף מרובים זה לזה בצורה קלה. אפשר לשנות את סדר הקבצים בקלות, ואז הוא מחבר הכל ביחד. "

(איך מוסיפים ציטוט? :confused:)

לא הבנתי... יש לי 300 קבצים בגודל 10 על 10 ס"מ,
זה יעמד לי את כל הקבצים בתוך מסמך אחד שהוא 300 על 300 ס"מ??

<!-- / message --><!-- sig -->

• הוסף לסימניות
dmd - אשמח לדעת מאיפה ואיך משתמשים בסקריפט שאמרת..

כמו תמיד, ידעתי שיעזרו לי כאן!!
תודה רבה תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
לא, ממש לא. הוא מחבר את כולם דף אחרי דף. אם מאיזושהי סיבה אתם צריכים לעמד את כולם על משטח עבודה אחד, זה גם יעזור. אחרי החיבור הולכים לאינדזיין, ממקמים, בוחרים למקם את כל העמודים, ואז מדביקים אחד ליד השני.

• הוסף לסימניות
יש לי את כל הקבצים גם בפידיאף אחד. אני צריכה לעמד אותם במסמך אחד גדול כמו שהסברתי.
ז"א שאני צריכה למקם אחד אחד בעצם?

• הוסף לסימניות
בוחרים את המסמך אותו רוצים למקם. בחלון שנפתח יש אפשרות לבחור שהוא ימקם את כל העמודים, או חלק מהם וכו'. בוחרים באפשרות למקם את כל העמודים. אחר כך כל פעם שמקליקים על משטח העבודה באינדי' הוא ממקם עמוד. קליק ראשון - עמוד 1. קליק שני - עמוד 2. וכן על זה הדרך.

• הוסף לסימניות
נכון, אבל הוא ממקם אותם בדיוק איפה שאני לוחצת,
זאת אומרת שאני צריכה לדייק במיקום שלהם...לפתוח סרגלים לכל האורך וכו'. או שיש דרך לפזר אותם על המסמך באופן שווה?

מה שחיפשתי כדי לקצר את הדרך זה משהו אוטומטי (סקריפט, כמו שכתבו למעלה)
אבל אני מבינה שזה עולה כסף הדבר הזה?

• הוסף לסימניות
מאיפה אני מורידה את זה?

• הוסף לסימניות
יש לי סקריפט מהיר שיעשה את זה בפחות מחמש דקות...
תעשה 300 ריבועים עושים פלייס ובוחרים כל העמודים, ואח"כ קליק בכל ריבוע.

• הוסף לסימניות
אוי, נו, באמת.

• הוסף לסימניות
באינדיזיין מייבאים את כל ה־300 קבצים בבת אחת.
ואז (לפני שמתחלים להקליק איפה ל'הוריד' את הקבצים) לוחצים על קונטרול+שיפט.
תראי שנהיה לך סימן של כמה ריבועים ביחד - ברירת המחדל הוא 3 גובה ו־3 רוחב.
ואז את לוחצת קליק (עם קונטרול+שיפט), ועוד לא משחררת את הקליק.
עכשיו את מורידה את האצבעות מהקונטרול והשיפט. (להמשיך את הקליק הארוך).
עם היד השני, אפשר לסמן עם החיצים, ימיני, שמאלה, למעלה ולמטה, כמה ריבועים רוצים לאורך ולרוחב.

די פשוט, לא?

כמה הערות לפני שאת עושה את זה.
א) לבטל את האפשרות של Show Import Options לפני הייבוא.
ב) 300 קבצים של 10 על 10 הם לא 300 על 300. רק 3000 על 10. ולכן תחשבני כמה תרצי לאורך ולרוחב לפני שאת מתחילה לעבוד.
ג) את לא חייבת לדייק בעת הנחת האובייקטים, היות ואת יכולה אחרי זה לשנות אחד לגודל הרצוי, ואז לבחור את הכל ולעשות:
Object
Transform Again
Transform Sequense Again Individually

• הוסף לסימניות
ואוו, מדהים!!

הצלחתי!!
(למרות שלקח לי זמן להבין שאני צריכה בעצם למתוח את הגודל של הריבוע לפני החיצים לגודל המסמך....)
:):):)
איך מגיעים לדברים האלה זה פשוט גאוני!

עוד משהו קטן, למה זה שם לי רווחים בינהם? לפי הגודל של המסמך בעצם זה תקין לא חורג שום דבר מהגבולות אבל בפועל אני רואה שהקוביות לא מתחברות?

• הוסף לסימניות
איזה גירסה יש לך?
לי יש CS4, וזה עובד מצויין.
קונטרול+שיפט+גרירה (להתחיל כאילו להניח על הדף אבל לא לשחרר את הקליק).
להוריד את האצבעות מהקונטרול והשיפט, ואז לשחק עם החיצים.
ימיני מוסיף טורים לרוחב (שמאלה מוריד).
למעלה מוסיף טורים לגובה (למטה מוריד).

• הוסף לסימניות
כן.... הצלחתי בסוף . לא הבנתי שצריך למתוח את הריבוע בעצם ואז לא עשה לי שום דבר עם החיצים..

• הוסף לסימניות
בדקתי את זה..
זה פשוט מקטין מעט את הקבצים כדי שזה יכנס כנראה למסמך שווה,
אבל במקרה שלי זה לא טוב כי אני צריכה שריבוע אחד יתחיל בדיוק מאיפה שהשני מסתיים וכן הלאה...

• הוסף לסימניות
אפשר לשחק גם עם הרווחים בין התמונות.
ע"י שיפט+חיצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה