עזרה עזרה דחופה עם קובץ וידאו סורר

• הוסף לסימניות
הסרטתי במצלמת אינטרנט מחוברת למחשב הסרטה חשובה מאוד. זו פעולה שאני עושה פעמים רבות. תמיד הקובץ נשמר כקובץ וידאו (vlc). הסרטה של שעה תופסת כחמש וחצי ג'יגה. כעת הסרטתי והקובץ קיים בתיקיה, אך לא נפתח לצפיה, והקובץ בגודל ג'יגה וחצי. ניסיתי להמירו בעזרת פורמט פקטורי והוא לא מוכן להמיר לשום סוג של קובץ.
הקובץ חשוב מאוד מאוד!! מה עושים???

• הוסף לסימניות
ניסית 'פתח באמצעות'?

• הוסף לסימניות
הסרטתי במצלמת אינטרנט מחוברת למחשב הסרטה חשובה מאוד. זו פעולה שאני עושה פעמים רבות. תמיד הקובץ נשמר כקובץ וידאו (vlc). הסרטה של שעה תופסת כחמש וחצי ג'יגה. כעת הסרטתי והקובץ קיים בתיקיה, אך לא נפתח לצפיה, והקובץ בגודל ג'יגה וחצי. ניסיתי להמירו בעזרת פורמט פקטורי והוא לא מוכן להמיר לשום סוג של קובץ.
הקובץ חשוב מאוד מאוד!! מה עושים???
יש לי תוכנה שמתקנת קבצי וידאו פגומים, אבל צריך גם קובץ וידאו תקין בכדי להתאים הגדרות.
הקובץ התקין צריך להיות באותו פורמט, כלומר, ג"כ וידאו שנוצר ע"י הסרטה במצלמת האינטרנט.
אם תרצו אשמח לעזור במייל M9743239 בגימייל

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה שמתקנת קבצי וידאו פגומים, אבל צריך גם קובץ וידאו תקין בכדי להתאים הגדרות.
הקובץ התקין צריך להיות באותו פורמט, כלומר, ג"כ וידאו שנוצר ע"י הסרטה במצלמת האינטרנט.
אם תרצו אשמח לעזור במייל M9743239 בגימייל
שלחתי מיילים,
הגיעו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה