כללי עזרה דחופה!!! ערך צבעי פנטון

• פותח הנושא red
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני מחפשת באופן דחוף ביותר ערך צבעי פנטון לצבע זהב וזהב בהיר.
יש כזה דבר בכלל? מישהו יודע?
אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי...

• הוסף לסימניות
אין א'פחד שיודע??

• הוסף לסימניות
זהב 871 C . מה הכוונה זהב בהיר?
יש זהב "עתיק" יותר שהוא יותר כהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליפשיץ;592854:
לבקש מהדפוס עצמו.
הכי פשוט, הכי יעיל.
זה לא דפוס, זה קו ייצור בסין...

• הוסף לסימניות
צרפתי תמונה, כדי שתבינו אותי יותר טוב.
הגוון הבהיר יותר- אנו רוצים לתת לו גוון מטלי. משום מה הסינים צבעו את זה בירוק, כי לא הבינו...:rolleyes:
אני רוצה לתת להם צבעי פנטון לצבע הזהב הביר יותר. עכשיו מובן???
תודה!

קבצים מצורפים

• 1109 1110-1 4).jpg
    KB 663.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י red;592893:
צרפתי תמונה, כדי שתבינו אותי יותר טוב.
הגוון הבהיר יותר- אנו רוצים לתת לו גוון מטלי. משום מה הסינים צבעו את זה בירוק, כי לא הבינו...:rolleyes:
אני רוצה לתת להם צבעי פנטון לצבע הזהב הביר יותר. עכשיו מובן???
תודה!
יש לי מניפה ואני מנסה לעזור, אבל לי זה נראה כמו קרם בתמונה. אין זהב בהיר במניפה. רק גוונים שונים.
הזהב שאת מראה ככהה, הוא דווקא מהבהירים שבמניפה..

• הוסף לסימניות
לא כ"כ משנה לי מה יהיה הכהה ומה הבהיר. תוכלי לתת לי ערך של זהב כהה יפה שיתאים לזהב הקיים?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש מניפה מטאלית. אפשר לראות בתוכנות אדובי.

• הוסף לסימניות
נראה לי ש8004 C או 8005הכי קרוב למה שאת מתארת.
כמובן שאיני לוקחת אחריות על התוצאות
8004 מורכב מ75% 874(שזה זהב עתיק)
עם 25% 877(שזה כסף)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה