עזרה דחופה! פורמט פקטורי לא ממיר לי סרטים ממצלמה דיגיטלית

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף להמיר סרטים שהוסרטו במצלמה דיגיטלית בסיומת MOV (לצורך עריכה) ופורמט פקטורי מוציא לי סרט רק של השניה הראשונה - מה עושים?
אם יש למישהו תוכנת המרה אחרת (הורדתי את תוכנת סופר ולא הבנתי מה עושים בה)
או מידע בעניין - בבקשה תנסו לעזור לי, אני כמעט מיואשת.

• הוסף לסימניות
תנסי להוריד תוכנת המרה בשם

a Tube Catcher

• הוסף לסימניות
היה לי קטע כזה...
דאבל קליק על הקובץ אחרי שאת מייבאת לפורמט, ותבחרי בהגדרות השתמש בקידוד מערכת- פעיל, וסתם תבחרי שם 25 פריימים לשניה וכו', מקווה שזה יעזור
אשמח לעדכון

• הוסף לסימניות
אולי תוכלי לעזור לי, יש לי קוויק טיים, קודקים, ועדיין קבצי mov לא מזוהים בפרימייר cs5

• הוסף לסימניות
בפורמט פקטורי מה צריך להגדיר בשביל סרטים ממצלמה דיגיטלית?
בחרתי AVI מה לבחור בקידוד וידיאו?
ובשאר הדברים?
זה יוצא סרט במהירות מסחררת וכשאני מאטה אותו בפרמייר הוא קופץ

• הוסף לסימניות
לא שואלים שאלות על פורמט דפקטורי.
לכי תחפשי תוכנות לעניין.
לא חסר.

• הוסף לסימניות
גם לי היתה בעיה זהה,
קצת תחכום וה-כ-ל בסדר:
תשני את הסיומת מMOV ל-AVI ואז תמירי ל-AVI...

אני מקווה שאני מובנת...
הדפקטורי באמת לא אי אי אי ואני שמחה שגמרתי איתו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי;669851:
תנסי להוריד תוכנת המרה בשם

a Tube Catcher

תודה רבה שולי, זה מה שעשיתי בסוף ויצא מצוין, ב"ה הסרט כבר ערוך.
תודה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה