זה בעיה, כי את הדוגמה לשיש אני יכולה למצוא רק בקיסר עצמם, נכון לעכשיו.הפולריס הוא לבן עכור
חושבת שזה גוון מתאים
ללא ספק הנכון ביותר הוא לבדוק בצמוד לדוגמית של השיש
את יכולה לבקש דוגמית אם את מבקרת באולם התצוגה שלהם ברחוב הלח"י ב"בזה בעיה, כי את הדוגמה לשיש אני יכולה למצוא רק בקיסר עצמם, נכון לעכשיו.
ואין להם את הכיור הזה
ובכלל, רב החנויות לא מחזיקות אותו
זה בעיה, כי את הדוגמה לשיש אני יכולה למצוא רק בקיסר עצמם, נכון לעכשיו.
ואין להם את הכיור הזה
ערב טוב לך
בחרתי גם שיש כמוך 508 קיסר
ואני מתלבטת על צבע כיור בין האפשרויות שהבאת
מה הכי מתאים לדעתך?
אין לך מושג איך זה יעזר לי
תודה
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>ערב טוב לך
בחרתי גם שיש כמוך 508 קיסר
ואני מתלבטת על צבע כיור בין האפשרויות שהבאת
מה הכי מתאים לדעתך?
אין לך מושג איך זה יעזר לי
תודה
שימי שוב את המייל שלך רק בלי השטרודל , אשלח לך תמונההמייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הפל' 0533186473
בבקשה תחזרי אלי...
שימי שוב את המייל שלך רק בלי השטרודל , אשלח לך תמונה
איזה חיפוי קרמיקה שמת ? יש משהו מתאים ל 508 ?אם התקינו לכם את השיש הזה נשמח גם לתמונה.
אנחנו בדיוק מסתפקים לגבי השיש הזה ומאחר והוא חדש לא ראינו תמונה ממטבח אמיתי...
יש לנו בחנות את הדוגמיות של שיש קיסר (עושים שיש קיסר לפינות נטילה בעיצוב אישי+אפשרות לעיגול השיש למי שצריך בפינה וכדו')זה בעיה, כי את הדוגמה לשיש אני יכולה למצוא רק בקיסר עצמם, נכון לעכשיו.
ואין להם את הכיור הזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים