- הוסף לסימניות
בעיניי זה לא גוון בהירמתענינת לגבי 1555P לארון למטבח האם זה מדיי בהיר?
לאיזה תוצאה את רוצה להגיע?
בעיניי זה לא גוון בהירמתענינת לגבי 1555P לארון למטבח האם זה מדיי בהיר?
לי יש דוגמית מנגר על פלטה של עץשלום לכולן
אשמח מאוד לעזרת המבינות
ארון ספרים לסלון
מה מתקבל יפה יותר 1555או 1562
תודה רבה
אני צבעתי ב1548 לכל הבית, יצא מאוד מואר ונעים לעין!
@חנה תהילה אצלי יש 1548 משי משי הכל החלקה ברמה הכי גובה צבע מושלם, עדיין ויפיפה.
אני עשיתי ג"כ 1548 לכל הבית יצא שלמותאיזה כיף לשמוע!
זה מה שבחרנו
אצלי זה נראה יותר שמנת1548 איזה גוון זה?
שמנת /נטיה למוקה /אפור?
אז מה ההבדלים? החברה?אצלי צבוע 0559 של נירלט זה ממש כמו 1549,
לי יש 1556אז מה ההבדלים? החברה?
ואיך- צבע 1556p?
תודה
שלום, האם זה צבע בהיר או מהכהים?ממליצה מנסיון עם הרבה בבתים!
Creamy Pie0005P
עמוד גוון - טמבור
גוון Creamy Pie 0005P ממניפת של חברת טמבור. היכנסו לאתר לפרטים ומידע נוסף על שלל הגוונים במניפת הצבעיםtambour.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים