עיצוב עזרה דחופה-צבע לסלון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך
1562P/1555P
לארון בחדר שינה-צבע בתנור כמובן
מישהו עשה משהו כזה או בכיוון?

• הוסף לסימניות
שלום לכולן
אשמח מאוד לעזרת המבינות
ארון ספרים לסלון
מה מתקבל יפה יותר 1555או 1562
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני צבעתי ב1548 לכל הבית, יצא מאוד מואר ונעים לעין!

@חנה תהילה אצלי יש 1548 משי משי הכל החלקה ברמה הכי גובה צבע מושלם, עדיין ויפיפה.

איזה כיף לשמוע!
זה מה שבחרנו
אני עשיתי ג"כ 1548 לכל הבית יצא שלמות
1548 איזה גוון זה?
שמנת /נטיה למוקה /אפור?
אצלי זה נראה יותר שמנת

• הוסף לסימניות
אני אשמח לעצה טובה מהמבינות,
הזמנו ספריה בגוון סהרה 413 אבט של פורמקס, יום אחרי ראיתי אצל חברה את אותו ארון ונחרדתי מהחומר הוא מחוספס ולא אהבתי ,עצרתי את ההזמנה ואני חייבת שתמליצו לי מנסיונכם על צבע פורמייקה פרקטי חלק ויפה .
אני מצרפת תמונה של מה שהזמנתי.

קבצים מצורפים

• 1768423882060.png
    1768423882060.png
    KB 468.7 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
ממליצה מנסיון עם הרבה בבתים!
Creamy Pie0005P
שלום, האם זה צבע בהיר או מהכהים?
אפשר לראות תמונה איך מתקבל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני רוצה לצבוע קיר דומיננטי בחדר שינה
וראיתי באתר של טמבור צבע שנקרא 'משי פראי'
זהו צבע היוצר מרקם המדמה בד משי פראי.
אשמח לדעת, האם יש מישהו שראה את הצבע על קיר?
האם זה טרנדי? או מיושן?
מה הסגנון שמתקבל? מלכותי? מודרני?
אני רוצה גוון נוטה לורוד, איזה סוג ורוד מתקבל? ורוד עתיק? פנינה? אפרורי?
אשמח לכל מידע!
תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה